Skip to main content

Vol .4 av Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass lanseres den 26. april med en helt ny historiedel!

onsdag 19. april 2023
Den siste nedlastbare pakken til Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass lanseres til Nintendo Switch den 26. april. Sjekk ut traileren for å se mer av hva som venter deg i den splitter nye historiedelen: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed.

Handlingen foregår før hendelsene i Xenoblade Chronicles 3 finner sted, og du blir denne gangen med både nye og velkjente karakterer som sammen vil knytte alle de tre Xenoblade Chronicles-spillene sammen. Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed inneholder også en helt ny kampmekanikk, nærmere bestemt «Unity Combo», der to karakterer kan angripe sammen!

I tillegg vil Pyra/Mythra amiibo dobbeltpakken bli lansert fredag den 21. juli. Ved å skanne Pyra eller Mythra amiibo-ene i Xenoblade Chronicles 3 vil du kunne endre utseende på Noah’s «Swordfighter»-klasse til å matche Pyra's eller Mythra's Aegis Sword. Våpenskinnen til Aegis Sword kan brukes av alle som oppfyller visse krav i spillet. Til slutt, har både en Noah og Mio amiibo blitt annonsert. Mer informasjon om disse to amiibo-figurene blir presentert ved en senere anledning!

Om Xenoblade Chronicles 3: Aionios danner selve bakteppet for en endeløs konflikt mellom de to motstridende nasjonene: Keves og Agnus. Tilfeldigheter fører en gruppe på seks soldater fra de rivaliserende nasjonene sammen. De blir tvunget til å se forbi konfliktene som står mellom nasjonene deres når de er nødt til å bekjempe en langt større trussel! Du vil her bli med Noah, Mio og vennene deres mens de reiser gjennom majestetiske landskap, slåss mot gigantiske og fryktinngytende skapninger, samt kjempe med alt de har for å bryte ut av den evige syklusen av vold som har definert hjemlandene deres i generasjoner.

Akkurat som i tidligere Xenoblade Chronicles-spill, starter kampene allerede på slagmarken. Du vil her kontrollere Noahs gruppe på seks helter og i tillegg vil du møte på andre karakterer som vil kunne støtte deg på slagmarken! Hver eneste kriger har sin helt egen rolle og vil la deg i kampen, noe som tillater forskjellige strategier. Hver karakter sin individuelle klasse påvirker hvordan de slåss på slagmarken. Her vil du kunne bruke en rekke «Arts»-ferdigheter for å kjempe deg til seier. I tillegg så vil hvert av parrene på laget vil kunne bruke «Interlink»-systemet, slik at de kan kombinere seg og bli til en gigantisk form kjent som «Ouroboros».


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge