Skip to main content

Demoen til Princess Peach: Showtime er nå tilgjengelig på Nintendo eShop!

torsdag 7. mars 2024
I demoen kan du teste ut både Patissiere Peach og Swordfighter Peach før spillet lanseres den 22. mars.

I demoen kan du teste ut både Patissiere Peach og Swordfighter Peach før spillet lanseres den 22. mars. Tre inn i rampelyset som Princess Peach for å redde Sparkle Theater fra onde Grape og Sour Bunch-gjengen! Last ned en gratis demo av Princess Peach: Showtime! fra Nintendo eShop i dag!

I denne demoen får du som nevnt sjansen til å prøve både sverdkjemper- og konditorforvandlingene til Princess Peach. Bekjemp fiender som Swordfighter Peach ved å svinge sverdet, slå og ved å holde dem på avstand. Deretter kan du som Patissiere Peach vispe opp et utvalg deilige desserter for å holde blodsukkeret oppe under Sweet Festival.

Hver av Peachs transformasjoner gir henne unike evner som er essensielle for å redde showet!

I den nye traileren får du se enda flere av Peachs transformasjoner og noen av utfordringene hun står overfor i de forskjellige teaterstykkene. Det er også mulig å velge mellom en rekke flotte kjoledesign og fantastiske fargevalg for Stellas vakre bånd.

Samtidig som Princess Peach: Showtime! lanseres den 22. mars, lanseres også et sett med pastellrosa Nintendo Switch Joy-Con-kontrollere.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge