Skip to main content

Sjekk ut demoen til Mario vs. Donkey Kong!

torsdag 1. februar 2024
Når Donkey Kong stjeler alle lekene han kan fra Marios leketøyfabrikk, blir Mario nok en gang utfordret av sin største rival!

Fra og med i dag finner du en demo med fire baner fra den første verdenen i Mario vs. Donkey Kong på Nintendo eShop. Dette er en oppgradert og forbedret versjon av Game Boy Advance-klassikeren som snart lanseres til Nintendo Switch. Så det er bare å teste ut demoen før spillet lanseres fredag den 16. februar!

I Mario vs. Donkey Kong vil du pusle deg forbi utfordrende plattformbrett for å finne alle nøklene og redde Mini-Mario-lekene, samt hindre Donkey Kong i å stjele flere! I demoen vil du også kunne teste ut den nye samarbeidsmodusen (for to spillere). I denne modusen deler du en Joy-Con-kontroller med en venn og sammen spille som Mario og Toad. Spillet har også nye vanskelighetsgrader, men om du foretrekker det akkurat slik som det var på Game Boy Advance-versjonen, har du fortsatt muligheten for å spille i «Classic Style». Hvis du derimot ønsker det litt lettere, anbefaler vi at du tester ut «Casual Style». Her har du ingen tidsbegrensning, og du slipper å starte helt på nytt hvis noe går galt.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge