Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon lanseres i dag!

fredag 17. mars 2023
Du kan få en liten smakebit av hva som venter deg i Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon ved å laste ned en gratis demo fra Nintendo eShop.

Da er tiden endelig kommet for å bla gjennom de første sidene av Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon til Nintendo Switch. En fargerik eventyrbok av et spill som inneholder den fortryllende fortellingen om en ung hekseaspirant og hennes møte med mørk magi. Gjennom denne historien vil du bli kjent med både Cereza og demonen hennes Cheshire, idet de setter ut på en magisk reise gjennom eventyrfylte skoger.

Lenge før hun skulle bli kjent som «Umbra»-heksen Bayonetta, måtte Cereza trosse både advarsler og forbud mot å dra inn i den farlige Avalon-skogen. Likevel måtte hun trosse alt i håpet om å redde sin fengslede mor. Og samarbeidet mellom Cereza og demonen Cheshire vil bli selve nøkkelen til å både utforske skogen og løse gåtene som venter dem! Begge karakterene har unike evner som sammen vil kreves for å overvinne skogens mangfoldige triks og feller. Spesielt utfordrende blir det nok når du entrer Tír na nÓgs – et illusjonsfylt fangehull som virkelig vil sette Cereza og Cheshires samarbeid på prøve. Heldigvis finnes en rekke «Elemental Cores» som vil kunne gi duoen nye evner, og det lønner seg derfor å utforske skogen nøye, samt å finne de best mulige kampstrategiene.

En gratis demo av Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon med de første kapitlene i spillet er nå tilgjengelig på Nintendo eShop. Du kan selvfølgelig overføre progresjonen til den fulle versjonen av spillet og fortsette eventyret akkurat der du slapp. I tillegg finnes muligheten til å justere vanskelighetsgraden for de som er helt nye til Bayonetta-serien, selv at slik nykommere til serien kan nyte Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon.

  • images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_01.jpg
  • images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_02.jpg
  • images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_01.jpg
  • images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_02.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge