Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 17. mars 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
 • Action
  Adventure
  Puzzle
Utgiver
 • Nintendo
Utvikler
 • PlatinumGames
Språk
 • Engelsk
 • © Nintendo © SEGA Published by Nintendo
Snart kan du åpne en eventyrbok utenom det vanlige! Bli med en ung heks på en magisk reise...

Det var en gang en ung heks som het Cereza…

For mange år siden, lenge før hun hadde mestret magiens mørkere sider og blitt kjent som Bayonetta, så fantes det en ung heks som satte ut på en skjebnesvanger reise inn i den forbudte skogen. Ved sin side hadde hun sin aller første demon, Cheshire. Riktignok i en tøybamse, men én demon er alltid bedre enn ingen demon! Cereza blir nå tvunget til å søke gjennom den forbudte skogen på jakt etter en kraft som kan være sterk nok til å redde moren hennes.

Cheshire og Cereza må løse gåter og slåss mot fiender...

Hva er vel en god historie uten magien som oppstår når man jobber sammen? Og det er nettopp det Cereza og Cheshire må gjøre! Ved å koordinere angrep mot fryktelige feer, og ved å løse mystiske gåter, vil de komme seg dypere inn i skogen. Her vil du ved å bruke venstre Joy-Con-kontroller kunne styre Cerezas bevegelser og binde opp fiender med magi, mens du med høyre Joy-Con-kontroller styrer Cheshire som kan sette klørne i fiendene!

Bla deg fremover, idet mer av Cerezas historie utfolder seg...

Avalonskogen er akkurat like vakker som den er dødelig, og hvert område ser ut som det er malt for hånd. Historien blir selvfølgelig fortalt på et flott eventyrvis gjennom hver av de fargerike sidene i eventyrboken. Så husk å stoppe, ta innover deg naturen og lukt på rosene i denne vimsete, fantastiske og eventyrfulle verdenen – men ikke glem at skogen også er full av farer, selv for unge hekser!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge