Skip to main content

Spill som lanseres til Nintendo Switch – november 2023

tirsdag 31. oktober 2023
Spill som lanseres til Nintendo Switch – november 2023
Snart er tiden inne for å teste ut WarioWare: Move It!, Hogwarts Legacy og Super Mario RPG!

En ny måned står på trappene, og i november får vi en rekke etterlengtede titler til Nintendo Switch, fra klassiske JRPG-eventyr til supersprø mikrospill og fortryllende trolldom! Uansett hvilke sjangre du liker er det noe å plukke opp, så la oss ta en nærmere titt på hva som venter oss i november 2023.

STAR OCEAN THE SECOND STORY R – 2. november

Star Ocean The Second Story R

Her venter et forførende eventyr hvor du tar på deg rollen som en føderasjonsbetjent som på mystisk vis blir transportert til en ukjent planet. Du møter du på en ung jente, og sammen vil dere utforske alt fra farlige fangehull til travle storbyer. Gjenopplev denne moderniserte JRPG-klassikeren i en fantastisk 2.5D-stil og med et oppusset lydspor. Du kan teste ut en gratis demo av spillet allerede nå!

My Time at Sandrock – 2. november

My Time at Sandrock – November 2nd

Reis til ørkenfellesskapet «Sandrock», og ta på deg rollen som en fersk oppfinner. Bruk ditt pålitelige verktøysett for å samle ressurser, konstruere maskiner og forvandle ditt nedslitte skur til et effektivt produksjonsanlegg for å redde byen fra en forestående økonomisk ruin.

WarioWare: Move it! – 3. november

Er du klar for å riste, slå, danse, vrikke og til og med neie deg gjennom over 200 lynraske mikrospill i den nyeste utgaven av WarioWare? Da gjelder det å være kjapp på labben! Denne gangen kan opptil fire spillere delta i galskapen samtidig, noe som gjør dette til det sprøeste Wario-spillet noensinne!!

POKÉMON SCARLET / POKÉMON VIOLET + THE HIDDEN TREASURE OF AREA ZERO (FYSISKE VERSJONER) – 3. NOVEMBER

Pokémon Scarlet or Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (physical versions) – November 3rd

I disse pakkene får du hovedspillet Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet samt den nedlastbare utvidelsespakken The Hidden Treasure of Area Zero. Gjør deg klar for det ultimate Pokémon-eventyret!

Fashion Dreamer – 3. november

Tre inn moteverdenen og perfeksjoner din egen stil med over 1 400 mønstre! Du kan selvfølgelig dele dine kreasjoner og motetips med folk fra hele verden. Du vil kunne opparbeide deg likes og bygge opp en massiv samling av klesplagg samtidig som du utforsker din lidenskap for mote!

Hogwarts Legacy – 14. november

Hogwarts Legacy – November 14th

Endelig kan du bli den heksen eller trollmannen du alltid har drømt om å være! Gjør deg klar for en stor og åpen verden i dette actionbaserte rollespillet. Her vil du måtte skape allianser, bekjempe onde trollmenn og til syvende og sist er det du som vil bestemme skjebnen til hele trolldomsverdenen!

Super Mario RPG – 17. november

Sammen med en gruppe helter (og noen tidligere fiender) begir du deg ut på det fantasifulle og kreative oppdraget med å reparere den ønskeoppfyllende «Star Road». I denne oppdaterte versjonen av tidenes første Mario-rollespill vil du ta opp kampen mot fiender i rundebaserte kamper, møte en mengde eksentriske og morsomme karakterer og selvfølgelig vil du få ønsker til å bli virkelighet igjen!

Persona 5 Tactica – 17. november

Persona 5 Tactica – November 17th

Phantom Thieves er tilbake i dette taktiske RPG-spillet! Denne gangen venter en helt ny historie, en rekke av fansens favorittkarakterer, samt flere nye allierte og fiender. Du vil kunne bygge opp din drømmegruppe for å lede an en følelsesladet revolusjon i dette spennende rundebaserte kampeventyret.

Bluey: The Videogame – 17. november

Bluey: The Videogame – November 17th

Bli med Bluey og hennes familie i en helt ny historie som utspiller seg gjennom fire interaktive eventyr. Utforsk ikoniske steder som «Heeler House», lekeplasser, «Creek» og en bonus strandlokasjon, og opplev gleden og forundringen i Blueys verden, med lokal flerspiller både i historiemodus og når du spiller fritt!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge