Skip to main content

Super Mario RPG

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 17. november 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
  • Action
    Roleplaying
Utgiver
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • © Nintendo/SQUARE ENIX Character: © Nintendo, © SQUARE ENIX
Opprinnelig ble dette spillet kun utgitt på Super Nintendo i Japan og Nord-Amerika, men nå har Super Mario RPG fått en skikkelig grafisk overhaling og er klar for Nintendo Switch!

Her vil du kunne bli med Mario, Bowser, prinsesse Peach og de originale karakterene Mallow og Geno i et fengende rollespilleventyr fylt med overraskelser, skatter og spenning!

Mario må i dette spillet samarbeide med alle sine allierte for å konfrontere en skummel fiendtlig organisasjon kjent som «The Smithy Gang». Og han trenger all den hjelp han kan få om han skal ha sjans til å gjenopprette de syv stjernene og reparere selveste «Star Road».

Enten du har spilt det originale spillet eller alltid har vært nysgjerrig på RPG-spill, så har du nå sjansen til å plukke opp det aller første rollespillet i Super Mario-serien når Super Mario RPG lanseres til Nintendo Switch den 17. november.

Anmeldelser og priser


8/10

Mest av alt er det veldig moro, går fort unna og byr på ein type koseleg og jovial underhaldning som strengt tatt er ganske sjeldan. Super Mario RPG er eit lite stykke spelhistorie som byr på mange timar med herleg underhaldning.

Gamer.no

9/10

Dette er en remake laget med kjærlighet med flott ny grafikk og musikk, som har bevart alt som gjorde, og fortsatt gjør, dette spillet så bra.

Level Up Norge

84/100

Jeg anbefaler Super Mario RPG til så å si alle, og er veldig glad for at jeg allerede i mars meldte meg opp som anmelder for dette spillet i podkasten Nerdelandslaget. 

Nerdelandslaget


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge