Skip to main content

Super Mario RPG

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 17. november 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
  • Action
    Roleplaying
Utgiver
  • Nintendo
  • © Nintendo/SQUARE ENIX Character: © Nintendo, © SQUARE ENIX
Opprinnelig ble dette spillet kun utgitt på Super Nintendo i Japan og Nord-Amerika, men nå har Super Mario RPG fått en skikkelig grafisk overhaling og er klar for Nintendo Switch!

Her vil du kunne bli med Mario, Bowser, prinsesse Peach og de originale karakterene Mallow og Geno i et fengende rollespilleventyr fylt med overraskelser, skatter og spenning!

Mario må i dette spillet samarbeide med alle sine allierte for å konfrontere en skummel fiendtlig organisasjon kjent som «The Smithy Gang». Og han trenger all den hjelp han kan få om han skal ha sjans til å gjenopprette de syv stjernene og reparere selveste «Star Road».

Enten du har spilt det originale spillet eller alltid har vært nysgjerrig på RPG-spill, så har du nå sjansen til å plukke opp det aller første rollespillet i Super Mario-serien når Super Mario RPG lanseres til Nintendo Switch den 17. november.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge