Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch - desember 2023

fredag 1. desember 2023
Kommende spill til Nintendo Switch - desember 2023
Snart vil du kunne samle en hær av monstre, beskytte Gotham for enhver pris, bygge en by av roboter og mye mer! Ta en nærmere titt på et utvalg av Nintendo Switch-spillene som lanseres i desember!

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince –  1. Desember

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince

Reis inn i en fantastisk verden på jakt etter hevn! Her vil du måtte ta i bruk «Monster Wrangler»-ferdighetene dine for å skape den ultimate kampklare hæren. Du vil også kunne jakte på eksklusive monstre i alle av Nadirias ulike miljøer, deretter kan du kombinere dem for å skape enda sterkere avkom! Og til slutt, om du er modig nok, kan du ende opp som selveste mesteren av Monsterkind!

Batman: Arkham Trilogy – 1. DESEMBER

Batman: Arkham Trilogy

Bli Gotham Citys ultimate beskytter i denne ikoniske trilogien. Her vil du måtte ta opp kampen mot de ondeste superskurkene i Batman: Arkham Asylum, trå inn skyggene av Arkham City, og til slutt gå inn i Batmans tøffeste kamp i Batman: Arkham Knight! Alle tre spillene er tilgjengelige enten individuelt eller i en samlet trilogi.

SteamWorld Build – 1. DESEMBER

SteamWorld Build

Bli arkitekten bak din egen gruveby i dette strategiske byggespillet som foregår i SteamWorld-universet! Ta det første spadetaket og bygg boligene til dine trofaste steambot-borgere. Grav deg deretter dypt ned i den forlatte gruven under byen for å finne uante rikdommer, heder og ære!

A Highland Song – 5. DESEMBER

A Highland Song

En episk vandring venter deg gjennom det skotske høylandene! Utforsk stiene og det majestetiske landskapet på kryss og tvers, noen stier er åpenbare, andre er mer skjult – men alle er fylt med historier, tapte ting, ekkoer og minner. Hvilke sannheter vil du oppdage på reisen din ut mot havet?

Outer Wilds: Archaeologist Edition – 12. DESEMBER

Outer Wilds: Archaeologist Edition

Snør turskoene og sjekk oksygenivået, nå er det bare å gjøre seg klar for å reise ut i verdensrommet! Planetene du finner i Outer Wilds er fulle av skjulte steder som endrer seg over tid. Bruk en rekke unike «gadgets» for å undersøke omgivelsene dine og løse mysteriene i dette merkelige men også ytterst fasinerende solsystemet!

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk – 14. DESEMBER

Reis til det nyoppførte Blueberry Academy, ta på deg skoleuniformen og opplev livet som utvekslingsstudent ved dette uvanlige instituttet! Og best av alt, skolen er i hovedsak plassert under havet og spesialiserer seg i Pokémon-kamper. Du vil også kunne oppdage selveste Terapagos, en legendarisk Pokémon med en glitrende aura!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge