Skip to main content

Princess Peach: Showtime!, Paper Mario: The Thousand-year Door, F-zero 99 og mye mer fra gårsdagens Nintendo Direct!

mandag 18. september 2023
Endelig fikk vi se mer av hva som venter oss utover høsten, vinteren og neste år når Nintendo viste frem en rekke kommende nyheter under gårsdagens Nintendo Direct, inkludert det nyeste spillet med prinsesse Peach!

Vi fikk nå en ordentlig introduksjon til Princess Peach: Showtime!, og her får prinsesse Peach endelig det rampelyset og den hovedrollen hun fortjener. Vi følger vår kjente og kjære heltinne gjennom en rekke eventyr, hvor den ene fienden er surere enn den andre! Princess Peach: Showtime! lanseres til Nintendo Switch den 22. mars 2024.

Vi fikk også se mer fra den nedlastbare pakken til Splatoon 3 som planlegges lansert til våren 2024. Det blir også et etterlengtet gjensyn med den kritikerroste GameCube-klassikeren Paper Mario: The Thousand-Year Door, og vi fikk faktisk et helt nytt kapitel i F-ZERO-serien som ble lansert direkte etter sendingen for de med et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

Mer informasjon om spillene som ble annonsert:

 • Princess Peach: Showtime!: Heltinnen vår er klar for å ta rampelyset når hun trer inn på Nintendo Switch! Akkurat idet prinsesse Peach og hennes følge av Toads er på vei for å se en fortryllende forestilling på Sparkle Theater, tar den onde Grape og Sour Bunch scenen for å lage bråk og fantestreker! Nå er det opptil Peach og Stella, teaterets ærverdige vokter, å redde forestillingen – og dagen! Heldigvis har prinsesse Peach noen virkelig spektakulære evner! Ved å bruke kraften i Stellas bånd kan hun transformere seg til en rekke ting. Peach kan for eksempel bli en sverdkvinne for å forsvare seg mot fiender med den flotteste sverdteknikken. Hun kan slåss mot hvem som helst som Kung Fu-Peach, eller brife med sine søteste ferdigheter som konditor. Og om hun står ovenfor et mysterium, så skal du ikke se bort fra at det er nettopp detektiv Peach som dukker opp! Både spillmekanikken og eventyret vil endre seg mens Peachs eventyr utvikler seg! Princess Peach: Showtime! gjør sin debut på Nintendo Switch den 22. mars 2024.
 • Paper Mario: The Thousand-Year Door: Nintendo GameCube-klassikeren kommer endelig tilbake med oppdatert grafikk! Bla deg ut på nye eventyr med Mario og vennene hans, og utforsk en verden fylt til randen av legendariske skatter! Vil Mario klare å brette seg til seier i dette rollespilleventyret, eller vil han krølles sammen under alt presset? Vel, det finner du ut når Paper Mario: The Thousand-Year Door åpner seg på Nintendo Switch i 2024. Mer informasjon om spillet kommer nærmere lansering!
 • F-ZERO 99: Rus motoren og gjør deg klar til for et skikkelig race! Med hele 99 racere på banen er marginen for feil NULL! F-ZERO 99 har en rekke av banene og kjøretøyene du kjenner fra Super Nintendo-klassikeren, og det er selvfølgelig et «Power Meter» du må holde kontroll på for å nå førsteplassen. Du kan bruke det til å få en skikkelig boost fremover når du trenger det, men pass deg – om du krasjer, så synker måleren. Hvis måleren når null, blir du slått helt ut. Race for å låse opp nye fargekombinasjoner og dekorer kjøretøy så det passer ditt konkurranseinstinkt. Race deg til topps i F-ZERO 99 allerede nå! Spillet er tilgjengelig for deg med et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.
 • Luigi’s Mansion 2 HD: Utforsk flere skumle herskapsgårder og ta rengjøringen til et nytt nivå! Den lettskremte Luigi tar nemlig Poltergust frem på nytt i denne visuelt nyoppussede utgaven av Luigi’s Mansion 2. Evershade Valley er fortsatt fylt med grøssende lokasjoner å utforske og skumle spøkelser å fange. Heldigvis har Luigi en rekke apparater for å gjøre jobben litt enklere, slik som Strobulb som gir støt til fiender og selvfølgelig hans trofaste støvsuger Poltergust som fungerer ypperlig både til å fange spøkelser og samhandle med andre ting på brettet. Du vil bli med Luigi på en rekke steder, inkludert et plantasje-laboratorium, en forlatt klokkefabrikk og en isdekket gruve, for å nevne noen. I tillegg vil du kunne gå på spøkelsesjakt med opptil tre andre spillere over internett. Dere kan utforske en rekke forskjellige moduser sammen, og dere kan selvfølgelig også skremme hverandre lokalt i den nye ScareScraper-modusen! Luigi's Mansion 2 HD spøker seg inn på Nintendo Switch sommeren 2024.
 • Detective Pikachu Returns: Detektiven har fått en ny glimrende ide! I dette filmatiske eventyret etterforsker Detective Pikachu og hans partner Tim Goodman ulike saker rundt omkring i Ryme City samtidig som de også leter etter Harry, Tims savnede far. De vil her måtte samarbeide med en rekke Pokémon for å utvide omfanget av etterforskningene sine. Blant annet vil de følge lukter med Growlithe, knuse steiner med Darmanitan og se gjennom vegger med Luxray. Kan Tim og Pikachu løse alle mysteriene de står overfor, og vil de klare å finne Tims far? Det vil du finne svaret på når Detective Pikachu Returns lanseres på Nintendo Switch den 6. oktober.
 • Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order: Nå kan du snart få utfordret dine Splatoon 3-ferdigheter i en helt ny enspillerkampanje! I Spire of Order vil du kunne utvikle karakteren din sine evner samtidig som du må jobbe deg oppover i etasjene. Splatoon 3: Expansion Pass - Side Order 1 planlegges lansert våren 2024.
 • Mario vs. Donkey Kong: Rivaliseringen som virkelig tok av på Game Boy Advance blir nå gjenopplivet på Nintendo Switch. Donkey Kong har stjålet alle Mini-Mario-lekene, og Mario er fast bestemt på å spore ham opp og få dem tilbake! Her vil du måtte bruke både hjernen og kraft for å komme deg gjennom en rekke av stadig mer utfordrende nivåer - og i denne oppdaterte versjonen kan du til og med spille sammen med en venn i lokal samarbeidsmodus. Finn nøkler, naviger deg over farlige plattformer med håndstående hopp og baklengssaltoer. Her gjelder det å samle inn alle Mini-Mario-lekene og få dem i sikkerhet! Deretter, om du er klar for det, så gjenstår det bare å møte Donkey Kong ansikt til ansikt! Mario vs. Donkey Kong lanseres på Nintendo Switch den 16. februar 2024.
 • Another Code: Recollection: Nintendo DS-spillet Another Code: Two Memories og oppfølgeren på Wii, Another Code: R - A Journey Into Lost Memories, lanseres i en forbedret samlepakke til Nintendo Switch. Her følger du den unge jenta Ashley som en dag mottar et brev fra faren sin, som hun trodde hadde gått bort. På den nervepirrende jakten etter svar, drar hun til en øde øy for å lete etter spor etter ham. På øya må Ashley løse en rekke gåter og hindre som truer med å hindre etterforskningen hennes. Nå vil du endelig kunne finne alle sporene fra fortiden hennes og oppleve hele hennes historie når Another Code: Recollection lanseres til Nintendo Switch den 19. januar 2024.
 • Super Mario RPG: Super Nintendo-spillet er tilbake med oppdatert grafikk og nye funksjoner! Mario og Bowser må danne en uvanlig allianse for å ta opp kampen mot en ny fryktinngytende fiende! I tillegg vil du trenge prinsesse Peach sin hjelp, samt de to originale karakterene Mallow og Geno! Under kampene i spillet må du trykke på riktig tidspunkt for å gjøre mest mulig skade på fiendene. På den måten vil du også fylle opp «Action Gauge»-måleren. Når denne er fylt opp, vil du kunne aktivere «Triple Move»! Denne komboen varierer etter hvem du har på laget, så her kan du virkelig eksperimentere basert på hvem du har alliert deg med. Akkurat som i det originale spillet vil du møte på en rekke bosser med fargerike personligheter. Men denne gangen vil du også kunne utfordre dem igjen etter du har rundet spillet! Og det er ikke noen ren repetisjon, her snakker vi oppgraderte bosser som selv kan gi den tøffeste rollespilleren noe å tygge på! Super Mario RPG lanseres til Nintendo Switch den 17. november
 • WarioWare: Move It!: Bli med Wario til et tropisk ferieparadis fylt til randen med bevegelsesbaserte mikrospill. Men her går det lang tid mellom avslappingen, for disse mikrospillene er lynraske og serveres på rekke og rad, så her er det bare å gjøre seg klar for å komme seg i bevegelse! Opptil fire spillere kan riste, vrikke og kjempe i «Party Mode»-modusen. Med over 200 mikrospill og rikelig med flerspillermoduser kommer du garantert til å få deg en god latter når WarioWare: Move It! lanseres på Nintendo Switch den 3. november.
 • Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 6: Nå er det like før «Wave 6» kjører over målstreken! Slædd og race under en oransje himmel når Daisy Circuit fra Mario Kart Wii tar veien over til Mario Kart 8 Deluxe. Og ikke nok med det! Nå kan du tråkke gassen i bånn med flere kjente og kjære karakterer, inkludert Diddy Kong fra Mario Kart: Double Dash!!, Funky Kong fra Mario Kart Wii og Pauline fra Mario Kart Tour, i tillegg til selveste Peachette. Wave 6 av Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC brommer inn på Nintendo Switch i løpet av vinteren 2023. De som har et aktivt Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement kan spille det nedlastbare innholdet gratis. De som derimot ønsker å eie den nedlastbare pakken kan kjøpe denne separat. I tillegg kommer det en fysisk utgave* av Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC som inkluderer noen ekstra godbiter! Denne versjonen kommer i butikk fra den 6. oktober.
 • Nye amiibo-figurer er også på vei! Både Zelda og Ganondorf fra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom blir lansert individuelt den 3. november, og Noah og Mio fra Xenoblade Chronicles 3 lanseres den 19. januar 2024. Men det er enda en amiibo som slippes i 2024, denne gangen er det Sora fra Kingdom Hearts, den siste DLC-fighteren fra Super Smash Bros. Ultimate. Det vil si at når Sora er lansert, kan du kjøpe alle slåsskjempene fra Super Smash Bros. Ultimate som amiibo-figurer!

* NB! Merk at Mario Kart 8 Deluxe selges separat. Pakken inneholder kun en kode til det nedlastbare innholdet og krever at man har spillet fra før.

images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_AnotherCodeRecollection.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_DetectivePikachuReturns_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_F-ZERO99.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MarioVsDonkeyKong.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MK8DeluxeBoosterCoursePass_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PokSV_ExPa_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PrincessPeachShowtime.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_Splatoon3ExpansionPass_Wave2_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioBrosWonder.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioRPG.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_WarioWareMoveIt.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge