Skip to main content

La oss ta en liten titt på hva som venter oss på Nintendo Switch i 2024!

torsdag 11. januar 2024
Vil du vite hva som er på spillhorisonten for 2024? La oss ta en titt på noen av godbitene som lanseres til Nintendo Switch i år!

Prince of Persia™: The Lost Crown – 18. Januar

Prince of Persia™: The Lost Crown

Hopp inn i et spennende actioneventyr og plattformspill satt i en mytologisk, persisk verden. Følg Sargon, og bruk tidskreftene hans i kombinasjon med dødelige kamp- og plattformferdigheter for å beseire tøffe fiender og fantastiske, mytologiske skapninger. Du finner en gratis demo av spillet på Nintendo eShop allerede nå!

Another Code: Recollection – 19. januar

Du er på søken etter sannheten i Another Code: Recollection! Her må du løse gåter, samle ledetråder og etterforske hva som egentlig skjedde med Ashley Mizuki Robins' foreldre. Denne spennende mysteriefortellingen spenner seg over to spill som er fullstendig overhalet og redesignet for Nintendo Switch.

Mario vs. Donkey Kong – 16. Februar

Den eldgamle rivaliseringen, som virkelig tok av på Game Boy Advance, blusser nå opp igjen i februar i en nyversjon av Mario vs. Donkey Kong. Nyt den helt nye grafikken, og for første gang har spillet fått en tospillermodus! Her venter alle slags puslespill, og du vil virkelig få testet ut plattformevnene dine, alt for å gjenvinne de stjålne Mini-Marioene fra selveste Donkey Kong!

Unicorn Overlord – 8. Mars

Begi deg ut på et episk, kongelig eventyr for å gjenvinne ditt tapte rike i dette taktiske fantasirollespillet fra utviklerne bak 13 Sentinels: Aegis Rim. Utforsk en livlig oververden og rekrutter en storslått hær! Du vil kunne velge allierte blant over 60 unike karakterer, fra mennesker og alver til massive beist og himmelske engler!

Princess Peach: Showtime! – 22. Mars

Prinsesse Peach tar scenen i dette kommende actioneventyret! Ta på deg forskjellige showstoppende kostymer, fra sverdskjemper til konditor, fra detektiv til kung fu-mester med mer... Alt for å redde forestillingen – og ikke minst dagen!

Splatoon 3: Side Order DLC – Vår

Som Agent 8 må du ligge i hardtrening mens du bestiger Spire of Order i den nedlastbare enspillerdelen av Splatoon 3, som er designet for å spilles om og om igjen! Side Order DLC er tilgjengelig eksklusivt som en del av Splatoon 3: Expansion Pass.

Luigi’s Mansion 2 HD – Sommer

Fyr opp igjen Poltergust når Luigi's Mansion 2 HD lanseres denne sommeren! Her får du en visuelt forbedret versjon av vår feige favoritthelts Nintendo 3DS-eventyr. Rydd opp i all slags trøbbel laget av urokråkene fra Evershade Valley. Du må blant annet ta turen til et tidligere planteforskningslaboratorium, en nedslitt klokkefabrikk og en rekke andre skumle steder.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time – Sommer

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time

Velg hvilken type liv du vil leve i FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time. Her vil du reise mellom både fortiden og nåtiden mens du kjemper mot fryktinngytende monstre. I tillegg må du samle nyttige materialer og lage alle slags gjenstander for å gjenopprette den ubeboelig øya. Samtidig venter det deg en myriade av mysterier!

Paper Mario: The Thousand-Year Door – 2024

Nintendo GameCube-klassikeren Paper Mario: The Thousand-Year Door vender tilbake med oppdatert grafikk på Nintendo Switch! Bli med Mario og vennene hans på et papiraktig rollespill for å oppdage den legendariske skatten som skjuler seg bak den eldgamle «Thousand-Year Door»-døren.

Another Crab’s Treasure – 2024

ANOTHER CRAB’S TREASURE

Begi deg ut på en episk skattejakt over et stort undervannsrike for å kjøpe tilbake skjellet ditt som er blitt borte i Another Crab's Treasure. Du spiller som eremittkrepsen Kril som må utstyre bokser, kopper og all slags annet søppel for å forsvare seg. Så her gjelder det å slå tilbake når du har sjansen med kraftige angrep kalt Umami Techniques.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge