Skip to main content

Princess Peach: Showtime! Hever sceneteppet for enda flere forvandlinger

torsdag 15. februar 2024
Nye roller for Peach inkluderer Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach og Mighty Peach

Fire nye forvandlinger ble avslørt i gårsdagens trailer for det kommende Princess Peach: Showtime!-spillet som lanseres til Nintendo Switch den 22. mars. Hver forvandling gir Peach den distinkte dramatiske rollen hun trenger for å redde dagen – og forestillingen – fra «Sour Bunch». Ensemblet som ble vist frem i går inkluderer Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach og Mighty Peach.

Mer info om hver av rollene:

  • Figure Skater Peach – Med koordinasjon og kraft vil Peach sine skøyteferdigheter få enhver fiende ut på tynn is. Hun vil sammen med de andre skøytedanserne by på en fantastisk forestilling fylt til randen med piruetter og himmelske hopp. Figure Skater Peach tar innersvingen på alle konkurrentene for å hjelpe hennes venner på isen.
  • Dashing Thief Peach – Løp, infiltrer og sving deg gjennom denne vågale forestillingen. Med forskjellige dingser og duppeditter vil du lure deg forbi alle tyvene fra «Sour Bunch». Omfavn spenningen (sjarmen og gleden) ved spionasje, før du avslutter med en dramatisk flukt!
  • Mermaid Peach – Å være under havet stopper ikke Peach fra å synge! Bruk hennes magiske stemme til å kontrollere fiskestimer eller for å harmonisere med hele havets orkester. Diriger snille sjøskapninger for å avsløre hemmelige veier og for å hjelpe deg med å løse gåter.
  • Mighty Peach – Se opp mot himmelen: Det er... selveste Mighty Peach! Gå fra å være en heltinne til å bli en superheltinne! Nå må du forsvare alle byens innbyggere med dine nye superkrefter! Fly, kast objekter og slåss mot fiender i et hav av actionfylte scener i både luften og på bakken.

I Princess Peach: Showtime! slår Peach seg sammen med Stella, vokteren av selveste «Sparkle Theater». Sammen må duoen redde teateret fra surpompene i Sour Bunch, så vel som fra den ondskapsfulle Grape. Ved å bruke «Sparkle»-egenskapen vil Princess Peach kunne tre inn i scenelyset, uansett hvilke show som settes opp! Her vil hun kunne transformere seg over i den rollen som kreves for å konfrontere Grape og hans onde armé av skuespillere.

Du vil i Princess Peach: Showtime! måtte kjempe mot fiender fra scenekanten og helt opp til taket i rollen som en sverdkjemper, en detektiv, en konditor og til og med som en cowgirl, for å nevne noen få. Men dette er ikke noe vanlig eventyr – her kreves det eleganse og stil for å bringe stykket og teateret til en stående applaus!

Samtidig som Princess Peach: Showtime!, så lanseres også et par pastellrosa Joy-Con-kontrollere til Nintendo Switch den 22. mars 2024.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge