Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – juni 2024

torsdag 30. mai 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – juni 2024
Snart vil du kunne begi deg ut på et paranormalt eventyr, kjempe om å bli den beste bananen, utforske en post-apokalyptisk verden og mye mer! Sjekk ut spillene som lansers i juni!

SPLATOON 3: SIZZLE SEASON – 1. JUNI

Det begynner å bli hett for innbyggerne i Splatsville under Sizzle-sesongen! Gjør deg klar for det nye brettet Lemuria Hub, vask over huset med «Mint Decavitator»- og «Wellstring V»-våpnene, og forbered deg på en skikkelig stor «Big Run»-runde. Sjekk ut denne gratis oppdateringen til Splatoon 3 i juni!

STAR WARS: HUNTERS™ – 4. JUNI

Bli med de aller beste jegerne fra hele galaksen i dette gratis spillet satt til STAR WARS-universet! Velg mellom en rekke ulike jegere, og knus motstanderne dine i actionfylte kamper i tredjeperson. Her må du bruke både taktikk og ferdigheter for å komme seirende ut!

MONSTER HUNTER STORIES – 14. JUNI

Det første RPG-spillet i Monster Hunter-serien, Monster Hunter Stories, er tilbake. Denne versjonen er fullt dubbet på både japansk og engelsk og inkluderer en helt ny museums-modus med mer! Oppdra monstre og skap livslange bånd mens du redder verden fra undergang i en episk historie om vennskap og triumf!

SHIN MEGAMI TENSEI V: VENGEANCE – 14. JUNI

Utforsk en post-apokalyptisk verden i Shin Megami Tensei V: Vengeance, dette er den ultimate versjonen av Shin Megami Tensei V! I tillegg vil du kunne spille en helt ny historie, nemlig «Canon of Vengeance», med en rekke nye karakterer og demoner. Hvilken vei velge du å ta?

SUPER MONKEY BALL BANANA RUMBLE – 25. JUNI

Bli med AiAi og vennene hans i Super Monkey Ball Banana Rumble! Rull deg til å bli den beste bananen i flerspillermodus med opptil 16 spillere, eller spill sammen med favorittgjengen din i samarbeids-modusen med opptil 4 spillere. I tillegg er det også en skikkelig kul historiedel du kan spille i eventyr-modusen.

LUIGI'S MANSION 2 HD – 27. JUNI

Vår mørkredde helt Luigi begir seg nok en gang ut på en skummel ferd i Luigi's Mansion 2 HD! Finn de manglende delene av «Dark Moon» og bring fred og ro tilbake til skumle Evershade Valley i denne visuelt oppdaterte versjonen av Luigi's Mansion 2.

TCHIA – 27. JUNI

Bli med Tchia på et tropisk eventyr for å redde faren hennes fra en grusom tyrann i denne poetiske oppveksthistorien. Her kan du klatre, gli og svømme, samt å seile med båten din rundt vakre øyer mens du utforsker en helt åpen verden. I tillegg har du mytiske evner som gjør at du kan kontrollere dyr og gjenstander du oppdager underveis på reisen din!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge