Skip to main content

Paper Mario: The Thousand-Year Door lanseres til Nintendo Switch denne uken!

tirsdag 21. mai 2024
Bli med på et lattermildt eventyr med fargerike og underholdende karakterer som bretter seg ut når Paper Mario: The Thousand-Year Door lanseres torsdag 23. mai til Nintendo Switch!

Mario er på besøk i Rogueport, en sjuskete havneby full av røffinger, for å hjelpe prinsesse Peach som er på en real skattejakt. Men merkelig nok finner han ikke Peach noe sted... Etter at Mario hører legenden om krystallstjernene, tenker han at om han leter etter krystallstjernene, så finner han kanskje prinsessen også.

Men Mario er langt fra den eneste på jakt etter krystallstjerner (eller prinsesser), og denne gangen er det ikke bare Bowser som er ute etter trøbbel! Klarer den godhjertede helten vår å finne nok stjernekrystaller til å kunne åpne «Thousand-Year Door», og vil han klare å redde verden?

For å finne krystallstjernene må du langt utenfor bymurene til Rogueport, og alle mulige slags overraskelser venter deg i denne fantasifulle verdenen: en gigantisk drage i et skummelt slott, en forbannet landsby hvor det alltid er skumring, og et detektivmysterium ombord på et tog, for å nevne noe. Når du møter fiender på reisen din, vil det raskt starte en rundebasert kamp til glede for et jublende publikum. Men det handler ikke bare om å velge hvilke angrep du skal bruke; du må også trykke på riktig tidspunkt for å øke skaden mot motstanderen. Jo bedre du treffer knappen for angrep, desto større heiagjeng får du!

Utover i eventyret som venter deg vil Mario også oppdage en rekke svarte skattkister, og når disse åpnes vil han få nye spesialegenskaper kalt «Paper Abilities». Da vil du for eksempel gjøre Mario om til et papirfly slik at han kan komme seg over avgrunner eller snu Mario slik at han kan skvise seg gjennom trange partier. Du vil også oppdage en rekke andre papiregenskaper utover i spillet!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge