Skip to main content

Det er bare å tørke støv av gasspedalen når Nintendo inviterer til europamesterskap i Mario Kart 8 Deluxe, første kvalifiseringsrunde starter allerede lørdag den 19. august!

fredag 18. august 2023
Det er bare å tørke støv av gasspedalen når Nintendo inviterer til europamesterskap i Mario Kart 8 Deluxe, første kvalifiseringsrunde starter allerede lørdag den 19. august!
Nintendo er på jakt etter Europas beste Mario Kart 8 Deluxe-spillere og arrangerer derfor det aller første europamesterskapet noensinne! Mario Kart 8 Deluxe European Championship vil ha hele tre kvalifiseringsrunder, og den første runden starter allerede nå på lørdag!

Til sammen vil 24 av de beste racerne i Europa, åtte finalister fra hver runde, møtes fysisk i finalen som avholdes i Frankfurt, Tyskland den 7. og 8. oktober.

For å ta del i kvalifikasjonsrundene trenger du et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement i tillegg til en kopi av Mario Kart 8 Deluxe. For å bli med så velger du «Online Play», «Tournaments», «Search by Code» i spillet.

I kvalifikasjonsrundene vil du opptjene poeng basert på hvilken plassering du opparbeider deg under rundene. Og når alle rundene er over vil de topp 8 spillerne av dem som deltok kvalifisere seg for den store finalen!

Du vil ha tre sjanser på å kvalifisere deg:

  • Lørdag den 19. august, 16:00 – 20:00 CEST, Tournament Code 0980-1145-8091
  • Fredag den 8. september, 17:00 – 21:00 CEST, Tournament Code 3959-7481-4251
  • Søndag den 17. september, 15:00 – 19:00 CEST, Tournament Code 3626-8881-7707

De 24 som kvalifiserer seg vil så gå videre til Nintendo European Championships 2023 som avholdes den 7. og 8. oktober på VILCO Bad Vilbel, i Frankfurt, Tyskland. I tillegg til Mario Kart-finalen vil det også avholdes en Splatoon 3-finale. Her vil tolv av Europas tøffeste Splatoon 3-lag konkurrerer i gruppespill og «knock-out»-runder, og kun det seirende laget får muligheten til å ta hjem den store gullpokalen!

Fans vil også få mulighet til å søke om gratisbilletter til finalene, slik at de kan heie på sine favoritter. Begge arrangementene blir selvfølgelig også sendt direkte til publikum over verden!

Mer informasjon kommer nærmere finalen!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge