Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch: Juni 2023

torsdag 1. juni 2023
Kommende spill til Nintendo Switch: Juni 2023
Juni byr på en rekke mysterier og nye eventyr på Nintendo Switch. Fra en mystisk by fortapt i øsende regnvær, til dype grotter. Fra vakre malerier i et mystisk familie-eventyr, til å rulle over alt og alle. Du kan til og med løse din egen mordgåte, om det frister!

Etrian Odyssey Origins Collection –1. juni

Etrian Odyssey Origins Collection

Sett ut på en eventyrlig reise, utforsk dype grotter og nyt det rundebaserte kampsystemet i disse nyoppussede versjonene av tre klassiske rollespilleventyr. Hvert spill selges også separat på Nintendo eShop.

We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie – 2. juni

We Love Katamari Reroll + Royal Reverie

Prinsen er endelig tilbake! Rull katamari, rull oppover objekter fra en binders til gigantiske bygninger – til og med mennesker kan du rulle over! Her gjelder det å gjøre katamari så stor som overhodet mulig! Du får også en rekke nye oppdrag i denne nyoppussede utgaven.

Loop8: Summer of Gods – 6. juni

Loop8: Summer of Gods

Ta turen tilbake til 80-tallets Japan og bli med til en liten landsby. Hvert valg teller når det er nøyaktig en måned til verden går under. Hvordan velger du å tilbringe dine siste dager?

Dordogne – 13. juni

Dordogne

Bli med Mimi på en uforglemmelig reise hvor du utforsker håndmalte landskap, dykker ned i barndomsminner og finner noen av familiens tapte hemmeligheter.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – 27. juni

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Bli med tilbake til en gård som du må kultivere over flere generasjoner! Dyrk avlinger og driv med dyreoppdrett i denne nytolkningen av den klassiske gårdsspill-serien.

Master Detective Archives: RAIN CODE – 30. juni

Ta på deg rollen som den unge detektivaspiranten Yuma som lider av et hukommelsestap. Uheldigvis (eller kanskje heldigvis?) blir han også hjemsøkt av ånden Shinigami. Sammen vil dere løse en rekke mysterier i en mørk storby, hvor regnet aldri stopper!

Crime O'Clock – 30. juni

Crime O'Clock

Som en tidsdetektiv er det din oppgave å løse forbrytelser som aldri skulle ha skjedd på tvers av tid og rom! Test dine deduksjonsevner i dette pek-og-klikk-eventyret som strekker seg over hele fem forskjellige tidsrom.

Ghost Trick: Phantom Detective – 30. juni

Ghost Trick: Phantom Detective

Etter å ha våknet opp som et spøkelse uten noen minner, må du bruke de dødes krefter for å løse din egen drapsgåte før soloppgang i denne særegne spillklassikeren som nå gjenoppstår i en vakker HD-utgave!

Everybody 1-2-Switch – 30. juni

Everybody 1-2-Switch

Med Everybody 1-2-Switch! så vil du kunne skape en festkveld folk sent vil glemme. Grip tak i en Joy-Con-kontroller eller en smarttelefon for her er det bare å gjøre seg klar for konkurransebaserte spill som er superenkle å sette opp, og som selvfølgelig inkluderer alt fra ballonger til romvesener! Med dette spillet vil du holde festdeltakerne i bevegelse samtidig som du ser hvor flinke dere er til å samarbeide!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge