Skip to main content

Everybody 1-2-Switch!

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 30. juni 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Sjanger
  • Mini games
    Party
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • ©Nintendo
Det er bare å samle venner og familie for en latterfylt fest med Everybody 1-2-Switch! til Nintendo Switch!

Everybody play. Everybody party!

Endelig kan du samle vennegjengen eller familien for å konkurrere i en rekke merkverdige og supersprø minispill! Bli venner med romvesener, fyll gigantiske ballonger med akkurat riktig mengde luft eller stå bak disken på en heftig iskrembar – uansett hvilke minispill som dukker opp, så venter en festlig kveld du sent vil glemme!

Joy-Con-Modus (2-8 spillere):

I Joy-Con-modus finner du en rekke livlige minispill som handler om, ja du gjettet det... å bevege seg!! Opptil 8 spillere kan delta i denne modusen hvor dere bruker Joy-Con-kontrollere for å løpe stafett, leke gjemsel med mer!

Smartenhet-Modus (2-100 spillere):

Her vil du kunne bruke kameraet på smartenheten din for å finne en farge som matcher den som er på skjermen din eller kanskje du ender opp med vinnerbudet på en auksjon? Alle som har en smartenhet vil kunne være med å spille! Denne modusen støtter opptil 100 spillere, noe som betyr at alle på festen kan være med!

Lagkonkurranse:

I lagkonkurranse deles spillergruppen inn i to lag som konkurrerer i et tilfeldig utvalg minispill. Her kan du velge mellom tre forskjellige alternativer: å spille i 20 minutter, 40 minutter eller 60 minutter. Uansett hvor stor festen er, finner du alltid et alternativ som passer!

Quiz-Fest:

Alle elsker quiz, og her gjelder det som alltid å få flest riktige svar! Glem lag og samarbeid – her er det hver kvinne, mann, barn eller hest(!?) for seg selv! Du kan til og med lage din egen quiz for festen!

Bingo-Fest:

Tenk å spille bingo uten penn og papir?! Her er det mobilen som er bingokortet ditt! Hold øye med jackpot-ruletten hvor tre tall trekkes samtidig. Kanskje er det nettopp du som endelig kan rope BINGO!!!!!

FAQ:

*Noen minispill krever at smartenheten du bruker har et akselerometer og et gyroskop.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge