Skip to main content

Master Detective Archives: RAIN CODE

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 30. juni 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Sjanger
  • Action
    Adventure
Utgiver
  • Spike Chunsoft
Språk
  • Engelsk
  • ©Spike Chunsoft Co., Ltd. All Rights Reserved.
Gjør deg klar for et helt nytt og mørkt spill fra utviklerne bak Danganronpa-serien som blander fantasi og detektivaction!

I Master Detective Archives: RAIN CODE vil du ta på deg rollen som den unge detektivaspiranten Yuma, som lider av hukommelsestap. Uheldigvis (eller kanskje heldigvis?) blir han også hjemsøkt av ånden Shinigami. Sammen vil dere løse en rekke mysterier i en mørk storby, hvor regnet aldri stopper!

Mesterdetektiver og «Megacorporation»

Det er en «Megacorporation» som kontrollerer alle delene av storbyen du kommer til å utforske. I tillegg vil du møte en rekke mesterdetektiver fra hele kloden, som hver har sine unike egenskaper, og dere vil måtte gå sammen for å løse noen av de tøffeste sakene. Og det er med ånden Shinigami ved sin side at Yuma bestemmer seg for å bli en detektivaspirant.

Du vil fritt kunne utforske den flotte 3D-verdenen som venter deg. Her vil du samle vitneforklaringer og bevis som vil lede deg nærmere løsningene på mysteriene du står ovenfor.

Utforsk «Mystery Labyrinth» - en helt unik opplevelse!

Ettersom etterforskningen leder fremover, vil du kunne låse opp «Mystery Labyrinth». Her vil du kunne utforske veien mot sannhetene som skjuler seg bak mysteriene! Men bak enhver sannhet kan det skjule seg fallgruver som kan fortære psyken til Yuma. Og det er nettopp ved å dykke inn i denne verdenen at løsningen til slutt kanskje vil presentere seg!

Og som om det ikke skulle vært nok, så vil du også møte på «Mystery Phantoms» som vil gjøre alt de kan for å stikke kjepper i hjulene for Yuma og beskytte hemmelighetene som skjuler seg rundt oss. Her må du unngå løgnene deres og komme deg gjennom selvmotsigelsene de presenterer for deg med «Solution Blade»!

Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition
Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition
En fantastisk samlerutgave av Master Detective Archives: RAIN CODE!

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge