Skip to main content

Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order DLC: Ny og fargerik trailer!

torsdag 15. februar 2024
I en verden omtrent blottet for farger, må du gjøre alt du kan for å bestige Spire of Order og sette ditt preg (og farge) på tårnet! «Side Order» er en enspillerkampanje, og den andre delen av utvidelsespakken som lanseres til Splatoon 3 den 22. februar.

I «Side Order»-kampanjen spiller du som Agent 8, en Inkopolis-beboer som våkner opp i «world of order», en verden som er omgjort og omtrent uten en eneste farge. Sammen med en drone som hevder å være «Off the Hook»-medlemmet Pearl, må Agent 8 klatre til toppen av Spire of Order og kjempe mot horder av fiender og utfordrende hindringer.

I hver eneste etasje av Spire of Order-tårnet vil målene dine forandre seg hver gang du forsøker å bestige etasjen. I tillegg vil vanskelighetsgraden øke for hver etasje. Mål kan være å beseire fiender, beskytte spesifikke områder i en bestemt tidsperiode eller overkomme andre heftige utfordringer. Ved å bruke «Color Chips» som du får underveis vil du kunne designe din egen palett. Du vil ved å designe din egen palett kunne oppgradere skytehastigheten, effekten av malingen med mer. Mislykkes du med å nå toppen, må du starte helt på nytt... Men frykt ikke! Alle fargebitene du samler konverteres til en valuta som du kan bruke til å kjøpe permanente oppgraderinger. Og jo desto flere ganger du prøver, desto bedre oppgraderinger vil du ha til å kunne bestige tårnet en gang for alle!

Spire of Order er designet for å bli spilt om og om igjen mens du oppgraderer Agent 8 med stadig kraftigere (og mer fargerike) våpen. «Side Order»-kampanjen er også en morsom og utfordrende måte å trene opp ferdighetene dine i Splatoon 3, både for nykommere til spillserien, så vel som for erfarne Splatoon-spillere.

Og det er ikke uten grunn at det er fint med en treningsøkt nå, for allerede den 1. mars lanseres Splatoon 3 – Fresh Season. I denne sesongen vil du få tilgang til flerspillerarenaen Marlin Airport og «Salmon Run»-brettet Bonerattle Arena. Det vil også være nye våpen inkludert, eksempelvis «Brella»- og «Dualies»-varianter, og helt nye gjenstander som «Fizzbang» som kan brukes i blant annet neste Splatfest. Sjekk ut den nye Splatoon 3 – Fresh Season 2024 (Nintendo Switch)-traileren for mer info.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge