Skip to main content

Princess Peach: Showtime! lanseres denne uken på Nintendo Switch

tirsdag 19. mars 2024
Du kan teste ut en gratis demo allerede nå på Nintendo eShop. I demoen kan du ta på deg rollen som Swordfighter Peach og Patissiere Peach!

Denne uken heves sceneteppet for Princess Peach: Showtime! Endelig vil du kunne følge Peach på et teatralsk eventyr hvor hun, sammen med teaterets vokter Stella, tar opp kampen mot onde Grape og hele Sour Bunch-gjengen! Heldigvis har ikke Peach sceneskrekk, og tar utfordringene på strak arm. Hun vil med hjelp av Stellas magiske bånd kunne forvandle seg slik at hun best kan passe inn i de ulike rollene og teaterstykkene. Hver forvandling gir Peach den distinkte dramatiske rollen hun trenger for å redde dagen – og selvfølgelig forestillingen!

Peach sine forvandlinger:

  • Swordfighter Peach: Fekt vekk Sour Bunch-gjengen med elegante slag og mesterfulle pareringer!
  • Detective Peach: Ta på deg detektivhatten! Her er det bare å starte utspørringen av vitner, finne ledetråder og løse et klassisk «hvem-har-gjort-det»-mysterium.
  • Kung Fu Peach: Forsvar deg selv med stilfulle spark og hopp. Her gjelder det å holde balansen, samtidig som du sparker fiendene av scenen!
  • Patissiere Peach: Her er baking (og pynting) i fokus. Det er bare å vispe opp noen godsaker innen tidsfristen løper ut!
  • Ninja Peach: Hold deg skjult i skyggene, og bruk alle dine snikeevner for å komme deg så nær fiendene at de ikke har en sjanse!
  • Cowgirl Peach: Her er det bare å samle fienden, ta frem lassoen og sette seg på hesteryggen!
  • Dashing Thief Peach: Hack og snik deg forbi «Sour Bunch»-gjengens alarmsystem. Omfavn spenningen (og sjarmen) ved spionasje.
  • Figure Skater Peach: Her tar du innersvingen på alle konkurrentene for å hjelpe Peach sine venner på isen.
  • Mermaid Peach: Bruk Peach sin magiske stemme for å kontrollere fiskestimer eller for å harmonisere med hele havets orkester.
  • Mighty Peach: Gå fra å være en heltinne til å bli en superheltinne! Nå må du forsvare alle byens innbyggere med dine nye superkrefter!

En gratis demo finnes allerede tilgjengelig i Nintendo eShop. I demoen kan du ta på deg rollen som både Swordfighter Peach og Patissiere Peach. Sving sverdet, slå og parer i denne actionfylte rollen før du visper sammen en rekke godsaker for å holde blodsukkeret oppe på selveste Sweet Festival!

Samtidig som Princess Peach: Showtime!, så lanseres også et par pastellrosa Joy-Con-kontrollere til Nintendo Switch den 22. mars 2024.

images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_DashingThief1.png
images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_scrn_09.jpg
images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_scrn_11.jpg
images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_FigureSkater1.png
images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_DashingThief6.png
images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_Mighty2.png

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge