Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – april 2024

onsdag 3. april 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – april 2024
Snart kan du se verden fra et insektsperspektiv, bli utfordret med tidsforandrende gåter, jakte på et nytt hjem som en eremittkrabbe og mye mer! Sjekk ut spillene som lanseres i april!

Sjekk ut spillene som lanseres i april!

Freedom Planet 2 – 4 april

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

Bli med tilbake til den fargerike verdenen Avalice for å kjempe mot oldtidens trusler som plutselig kommer til live igjen i Freedom Planet 2. I dette spennende plattformeventyret må du bruke alle evnene til de tre heltinnene, Lilac, Carol og Milla, i tillegg blir deres tidligere erkefiende Neera blir med på laget!

Grounded – 16. april

Verden er et farlig sted, og kanskje ekstra farlig når du er på størrelse med en maur! Utforsk hva som skjuler seg i hagen, bygg en base og forsvar deg mot gigantiske insekter, enten alene eller med opptil tre venner i samarbeids- og overlevelsesspillet Grounded.

Tales of Kenzera™: ZAU – 23. april

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

En episk reise over farlige land venter deg i den gripende historien du finner i Tales of Kenzera™: ZAU. Zau er en ung og lovende shaman som må gjøre en byttehandel med dødsguden for å bringe tilbake hans kjære Baba. Nå venter mørket, kosmiske krefter og en rekke fortapte sjeler som du må hamle opp med via rytmebasert kamp!

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – 23. april

NSwitch EiyudenChronicleHundredHeroes 02 image950w

Gjør deg klar for et klassisk turbasert JRPG i Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Her samler du sammen et lag med hele seks helter (og du kan velge mellom mer enn 100 unike) som vil hjelpe deg gjennom det krigsherjede landskapet. Du vil stå alene i strategiske en-til-en dueller og det er gjennom de intense kampene at historien skrives på ny!

Another Crab’s Treasure – 25. april

NSwitchDS AnotherCrabsTreasure 07 image950w

Det er på tide å ta tilbake skjellet ditt og finne ut hva som forgifter sjøen en gang for alle! Bli med på et «soulslike»-eventyr i Another Crab’s Treasure. Her må du finne deg et midlertidige skjell, samtidig som du skaper nye våpen av alt skrapet du finner på havbunnen. Ta deg gjennom skoger fulle av tang, korallrev og undersjøiske byer for å komme nærmere det uendelig og bekmørke havdypet!

SaGa Emerald Beyond – 25. april

NSwitchDS SaGaEmeraldBeyond 01 image950w

Bli med ut på et helt nytt eventyr i SaGa-serien! Her følger vi seks protagonister med forskjellig bakgrunn og svært ulike mål. Oppdag hele 17 unike verdener, hver med sin egen kultur og landskap, og skap din egen historie basert på valgene du tar underveis!

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! – 26. april

NSwitch DemonSlayerKimetsuNoYaibaSweepTheBoard 04 image950w

Opplev Demon Slayers magiske verden gjennom brettspillet Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! Hvert brett endres avhengig av om det er dag eller natt. På dagtid kan du delta i arrangementer og spille minispill mens du forbereder deg mot natten. Når mørket senker seg, er det bare å ta opp sverdet og dra ut på jakt etter demoner. Klarer du å bli den største «Demon-Slayer»-sverdmannen noensinne?

El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster – 28. april

NSwitchDS ElShaddaiAscensionOfTheMetatronHDRemaster 04 image950w

Et spennende og actionfylt eventyr venter deg i El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster. Her spiller du som Enoch og må utvikle hans kampferdigheter og våpen mens han desperat prøver å redde verden fra den enorme flommen som truer!

Braid, Anniversary Edition – 30. april

NSwitchDS BraidAnniversaryEdition 05 image950w

Bli med inn i en rekke verdener hvor du må bruke selve tiden for å løse gåtene som venter deg og for å redde den bortførte prinsessen. Braid Anniversary Edition er oppgradert fra bunnen av, med nye gåter, ny grafikk, nyinnspilte lydeffekter og et kommentarspor fra utvikleren.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge