fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bergsala AB. Foto: Emelie Lager

Om oss

Bergsala AS er den offisielle distributøren av Nintendo i Norge. Vi er et heleid datterselskap av Bergsala AB som har hovedkontor i Kungsbacka utenfor Gøteborg i Sverige.

Bergsala AS har en egen salgs- og markedsavdeling i Oslo som tar seg av alt av henvendelser fra presse, forhandlere og sluttbrukere i Norge. Vi holder til i Inkognitogaten 33A, men kontoret er ikke åpent for besøkende annet enn ved avtale. Bergsala AS eier og oppdaterer www.nintendo.no som er den offisielle nettsiden for Nintendo i Norge.

Om Bergsala AB

Bergsala AB, med hovedkontor i Sverige, har siden 1981 innehatt generalagenturet for Nintendo på det nordiske og baltiske markedet og er dermed Nintendos eldste eksportkunde. Bergsala AB jobber kun med å markedsføre og distribuere Nintendos produkter. I det norske markedet håndteres salg og markedsføring av det heleide datterselskapet Bergsala AS.

Sjekk vår avdeling for vanlige spørsmål

Her finner du en seksjon som heter "Vanlige spørsmål", hvor du finner svar og informasjon om saker som vi ofte får henvendelser om. Let der så finner du kanskje ut at spørsmålet ditt allerede er besvart, og du slipper å måtte vente på svar fra oss. 

Vi har dessverre ikke muligheten til å behandle jobb- og sponsorsøknader, ordinære prisforespørsler (kun for forhandlere) og produktbestillinger (kun for forhandlere). Vi sender heller ikke ut reklameartikler. Slike e-poster blir normalt sett ikke besvart. Videre har vi ingen kontakt med Nintendos utviklingsavdelinger, og kan ikke behandle eller videresende spill- eller produktforslag og idéer.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss gjerne om du trenger teknisk support eller vil vite mer om Nintendos spill og konsoller. NB! Pakker til service- og reparasjon skal IKKE sendes til adressen under. For service og reparasjon, vennligst kontakt butikken du kjøpte produktet av, så vil de sende det inn til serviceavdelingen vår i Larvik.

Postadresse

Bergsala AS,
Inkognitogaten 33A,
0256 Oslo

NB! Kontoret er ikke åpent for besøkende annet enn ved avtale.

Telefon

Sentralbord: 23 08 30 30
Bergsala Service: 33 18 33 24

Teknisk support

Har Nintendo-spillet ditt fått en skade? Lurer du på hvordan du kan koble konsollen din til Internett? Se igjennom seksjonen for spørsmål og svar.

Om du har spørsmål rundt service eller garanti kan du finne mer informasjon her.

Kontakt oss

Har du andre spørsmål kan du kontakte oss direkte via kontaktskjemaet vårt.

Nintendo.no

Hjemmesiden er utviklet i samarbeid med Joomlaproffs.se