Skip to main content

Bayonetta 3 kommer til Nintendo Switch den 28. oktober!

torsdag 14. juli 2022
Dette er det tredje spillet i den kritikerroste Bayonetta-serien hvor du fortsatt spiller som ingen ringere enn vår kjente og kjære Umbra-heks.

Bayonetta er nødt til å alliere seg med noen karakterer du kanskje kjenner fra tidligere spill, i tillegg til noen helt nye karakterer. Du møter blant annet på den mystiske karakteren Viola og en rekke andre Bayonetta-er. Du trenger all den hjelpen du kan få for å klare å sette en stopper for de menneskeskapte skapningene Homunculi som er i ferd med å gå berserk.

Du vil selvfølgelig få tilgang til et arsenal av magiske våpen, i tillegg til den kraftige «Demon Masquerade»-egenskapen. Med denne vil du kunne utføre en rekke spesialangrep med ekstraordinære demoniske komboer, og det er nettopp demoniske krefter som trengs når du må stå imot ondskapen som truer med å legge hele verden i kaos og ruin!

Den nye traileren ga oss en rekke nye detaljer rundt Bayonettas kommende eventyr, inkludert noen av karakterene hun vil møte:

  • En rekke Bayonetta-er: Møt den ene Bayonetta-en sterkere og flottere enn den andre mens du slåss deg gjennom gatene i Tokyo eller rundt fjellene i Kina! På veien vil du finne ut om denne arkaiske alliansen er selve nøkkelen til å redde menneskeheten, og ikke minst hvilken skjebne som venter disse Bayonetta-ene.
  • Viola, en røff rival: I tillegg til Bayonetta, kan du også kontrollere en heks som er under trening, nemlig tøffingen Viola. Og hun er klar for å sette i gang et skikkelig helvete mot Homunculi med hennes trofaste sverd! Hun har selvfølgelig også med seg pusekatt-demonen Cheshire.

Det vil også komme en spesialutgave av spillet den 28. oktober som heter Trinity Masquerade Edition. Her får du blant annet med en flott kunstbok på hele 200 sider med alt av skjønnheter og beist fra Bayonetta 3. I tillegg følger det med tre eksklusive tittelark (ett for hvert av de tidligere spillene*) som i kombinasjon danner et fantastisk panoramabilde. Flere detaljer om Trinity Masquerade Edition avsløres nærmere lansering.

I tillegg til Bayonetta 3 lanseres også Bayonetta på Nintendo Switch i en fysisk utgave. Bayonetta blir lansert den 30. september og flere detaljer rundt dette spillet blir også avslørt nærmere lanseringen.

Merk:
*Spillet Bayonetta og Bayonetta 2 selges separat.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge