Skip to main content

Få inn det første sparket i Mario Strikers: Battle League Football First Strike!

mandag 30. mai 2022
Mario Strikers: Battle League Football lanseres til Nintendo Switch den 10. Juni, men allerede nå er det en demo tilgjengelig for nedlastning på Nintendo eShop.

I tillegg til å teste ut treningsmodusen, vil du her også få tilgang til onlinekamper som starter lørdag den 4. og søndag den 5. juni. Så er det bare å ta på seg fotballskoene og invitere på noen vennlige treningskamper! Nintendo har også annonsert at det kommer fremtidige oppdateringer som inkluderer nye karakterer i spillet!

{youtube WPajJE6KUrs}

Treningsmodusen til Mario Strikers: Battle League Football First Kick er tilgjengelig for alle med et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement allerede nå.

Om du ikke har et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement trenger du bare å vente til onsdag den 2. juni for å aktivere en 7-dagers gratis prøveperiode. I demoen vil du kunne lære deg alt fra lette taklinger, til pasninger og skudd. Du vil selvfølgelig også kunne trene på mer avanserte angrep. Og når du føler deg klar, er det lite som er mer tilfredsstillende enn å spille kamper mot andre!

Onlinekamper vil være tilgjengelig i demoen den 4. og 5. juni i disse tidsrommene:

  • Lørdag 4. juni klokken 05:00 - 06:00
  • Lørdag 4. juni klokken 13:00 - 14:00
  • Lørdag 4. juni klokken 21:00 - 22:00
  • Søndag 5. juni klokken 5:00 - 6:00
  • Søndag 5. juni klokken 13:00 - 14:00
  • Søndag 5. juni klokken 21:00 - 22:00

For å starte en onlinekamp i Mario Strikers: Battle League Football First Kick må du først danne et lag med en annen spiller. Hvert lag består av to spillere (og maks to spillere fra samme konsoll). Det er mulig å matche med tilfeldige spillere, eller sette opp et lag med en venn. Dere vil nå kunne eksperimentere med alle de 10 forskjellige spillerne og teste deres unike egenskaper på banen. Så dette er en ypperlig anledning for å finne den karakteren som best passer for din spillestil før spillet lanseres den 10. juni!

Fra torsdag 2. juni klokken 12:00 vil spillere uten et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement kunne aktivere en 7-dagers gratis prøveperiode (dette gjelder også de som har benyttet seg av tilbudet tidligere). I tillegg til å teste ut demoen til Mario Strikers: Battle LeagueFootball, gir denne prøveperioden deg også muligheten til å teste ut alle de andre fordelene som ligger i abonnementet. Dette inkluderer blant annet et spesielt utvalgt bibliotek med totalt over 100 klassiske NES- og SNES-spill!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge