Skip to main content

Game Builder Garage til Nintendo Switch

torsdag 6. mai 2021
Har du noen gang drømt å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan bli virkelighet med Game Builder Garage som lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 11. juni på Nintendo eShop.

«Nodon» i Game Builder Garage er skapninger fulle av personlighet, og de hjelper deg med å bygge spillet ditt fra grunnen av. Det finnes dusinvis med Nodon, og hver av dem har unike funksjoner. Ved å kombinere dem på forskjellige måter, kan du lage dine helt egne spillmekanikker. For eksempel kan du sørge for at en spillkarakter kan gå ved å koble «Stick Nodon» til «Person Nodon».

For å få en bedre ide om hvordan nodestrukturen fungerer i spillet og hva slags spill du kan lage, sjekk ut traileren til Game Builder Garage:

Ved å bruke Game Builder Garage vil du få bedre innsikt i både spilldesign og visuell spillprogrammering på en morsom og intuitiv måte. Her kan du enkelt designe drømmespillet ditt, fra plattformspill til racingspill og shmups, for å nevne noen. Første gangen du starter opp spillet vil du begynne i «Lesson Mode». Her vil du få en introduksjon til Nodon-karakterene og hvordan du kan bruke dem. Når du har gått igjennom introduksjonen låser du opp «Free Programming Mode», og her er det bare fantasien som setter grenser!

I Game Builder Garage styrer du enten ved hjelp av Joy-Con-kontrolleren, en Nintendo Switch Pro Controller eller ved å bruke stikkene på Nintendo Switch Lite. Som om ikke det var nok, så kan du også lage spill med en kompatibel datamus koblet til USB-porten på Nintendo Switch-dokkingstasjonen.

Med Game Builder Garage finnes det ingen unnskyldning for ikke å leke seg med spilldesign i sommer!

  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_Capture_Checkpoint01_slide_4_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_FreePrograming_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_Nodon_slide_2_SCRN.png
  • images/_news/2021/game-builder-garage/Switch_GBG_eGDP_OnARoll_SCRN.png

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge