Skip to main content

Monster Hunter Rise demoen er ute nå!

fredag 8. januar 2021
Sjekk ut alt som ble presentert under gårsdagens Monster Hunter Digital Event!

Torsdag 7. januar delte Capcom nye og spennende detaljer rundt Monster Hunter Rise, det neste spillet i den kritikerroste Monster Hunter-serien. Her fikk vi en real smakebit på hva vi kan forvente oss i slutten av mars, både med tanke på karakterer, spillmekanikk og ikke minst hvilke monstre som venter oss! Om du ønsker å teste ut Monster Hunter Rise kan du gjøre det allerede i dag ved å laste ned demoen fra Nintendo eShop. Men vær rask, demoen vil bare være tilgjengelig frem til den 31. januar!

Wyvern Riding trailer:

I demoen får du blant annet en smakebit på jaktmulighetene både alene eller sammen med opptil tre andre spillere (lokalt eller over internett). Det finnes hele 14 ulike våpentyper som du kan eksperimentere med, og i tillegg får du muligheten til å utforske følgende:

  • Trening: Lær deg det grunnleggende for å jakte på monstre. Her får du blant annet opplæring i hvordan å bruke den nye «Wirebug»-mekanikken, så vel som hvordan å ri en Palamute.
  • «Wyvern Riding»: Ta steget inn på arenaen for å lære deg «Wyvern Riding», en ny egenskap som gjør at du kan ri og styre monstre i en kortere periode.
  • Beginner Quest: Great Izuchi: Ønsker du å friske opp monsterjakt-evnene dine eller er du kanskje ny i Monster Hunter-universet? Da er dette oppdraget noe for deg! Du kan velge om du vil teste ut oppdraget alene eller sammen med venner (lokalt eller over internett).
  • Intermediate Quest: Mizutsune En real utfordring og kun for de aller tøffeste jegerne! Spill alene eller samarbeid med venner over nettet for denne ultimate utfordringen!

Vi ble også i sendingen introdusert for et helt nytt monster til Monster Hunter Rise, nemlig Goss Harag. Dette monsteret vil garantert gi deg gåsehud, og ikke bare fordi du finner det på den kaldeste delen av «Frost Islands». Det vil selvfølgelig også dukke opp en rekke kjente monstre fra Monster Hunter-serien, som Lagombi, Khezu, Great Baggi, Barioth, Mizutsune og Tigrex, for å nevne noen. Mer informasjon om nye monstre vil bli avslørt i de kommende månedene, så følg med!

Monster Hunter Rise slippes til Nintendo Switch den 26. mars 2021.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge