Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition lanseres fredag 26. august!

torsdag 7. juli 2022
Sleng blekk i stil med den nye Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen. Du kan også få kjøpt en eksklusiv Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition. Eller hva med en kul bæreveske med Splatoon 3-design?

Fredag den 26. august lanseres Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition. Denne versjonen av Nintendo Switch – OLED Model tar inspirasjon fra Splatoon-serien, nærmere bestemt Splatoon 3 (selges separat), og passer perfekt for deg som ønsker litt mer farge i hverdagen! I tillegg til et «faBLEKKaktig»-design, så inkluderer denne versjonen av konsollen et sett med utrolige pene Joy-Con-kontrollere i fantastiske fargegradienter i gult og blått. I tillegg til de superkule fargene, vil du også se et fett og gjennomgående graffiti-tema på alt fra konsollen til dokkingstasjonen og Joy-Con-kontrollerne.

Splatoon 3 lansers to uker etter konsollen, fredag den 9. september, eksklusivt til Nintendo Switch. Samme dag lanseres også Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition og den nye bærevesken Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) & Screen Protector. Alt er med andre ord klart for en høst full av fargesprakende onlinekamper* for både Inklings og Octolings!

Spillere kan i Splatoon 3 gå mot hverandre i heseblesende 4-mot-4 «Turf War»-kamper over en rekke nye og kjente baner. I denne modusen gjelder det å dekke mest mulig av brettet med blekk, og det er vinnerne som får låst opp nye egenskaper, våpen og det mest trendy utstyret du har sett på denne siden av sola. Men det stopper ikke der! Splatoon 3 har også en historiedel hvor du tar på deg rollen som Agent 3 og må slåss mot Octarians for å finne ut hvilke hemmeligheter som skjuler seg bak «Alterna and the Fuzzy Ooze». Når du senere hopper inn i «Salmon Run»-modusen sammen med vennene dine** kan dere slåss mot bølger av Salmonid-bosser, den ene større enn den andre!

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition har en fargesprakende 7-tommers OLED skjerm, en justerbar ryggstøtte, en dokkingstasjon med LAN-port (LAN-kabel selges separat), 64 GB internlagring*** og bedre høyttalere i håndholdt- og bordmodus. Du kan spille på TV-en ved å koble fra Joy-Con-kontrollerne fra konsollen og sette konsollen i dokkingstasjonen. Eller du kan spille i håndholdt modus slik som du kjenner fra Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite. Uansett hvor du er på vei, så er det alltid lett å ta med seg en Nintendo Switch – OLED Model! 

*En internettforbindelse kreves når du ønsker å spille over internett. For å bruke online-tjenester må du opprette en Nintendo Account og akseptere vilkårene, dette inkluderer Nintendo Account Privacy Policy. For å kunne spille over internett må du i tillegg ha et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

**For å spille sammen kreves det én kompatibel kontroller per spiller (kontrollere selges separat).

***En del av den interne lagringsplassen er satt av til operativsystemet. Men man kan lett utvide kapasiteten med microSDXC-kort på opptil 2TB (selges separat).

images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_07.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_09.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_10.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_03.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_02.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_11.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_01.jpg
images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_04.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge