Skip to main content

Ny trailer til Monster Hunter Rise: Sunbreak som lanseres den 30. juni!

tirsdag 15. mars 2022
Under gårsdagens Monster Hunter Digital Event viste Ryozo Tsujimoto frem en helt ny trailer til Monster Hunter Rise: Sunbreak, den massive utvidelsen til det kritikerroste spillet Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise: Sunbreak fortsetter der historien i hovedspillet slapp og du vil møte på en rekke nye karakterer, utfordringer og monstre. I tillegg vil du kunne erverve deg helt nye egenskaper som tar monsterjakten til et nytt nivå! Den nye traileren gir deg et lite innblikk i den episke historien som venter deg når du entrer Elgado Outpost. Utvidelsen lanseres den 30. juni 2022.

Om utgivelsen av Monster Hunter Rise: Sunbreak:

I tillegg til den digitale utgaven av Monster Hunter Rise: Sunbreak kommer det også en Special Deluxe Edition som inkluderer bonusinnhold som rustninger, gester og frisyrer. Nye monsterjegere kan også kjøpe Monster Hunter Rise + Sunbreak i fysisk eller digital utgave til Nintendo Switch. I den fysiske versjonen får du med hovedspillet Monster Hunter Rise og en nedlastningskode til den massive Sunbreak-utvidelsen.

Om du velger å forhåndsbestille Monster Hunter Rise: Sunbreak vil du kunne få «Loyal Dog»- og «Striped Cat»-rustningene for Palamute og Palico. Ved lansering kan du også få muligheten til å kjøpe tre nye Malzeno-inspirerte amiibo-figurer som låser opp spesialrustninger for både jeger, Palamute og Palico.

 Om historien i Monster Hunter Rise: Sunbreak:

Monster Hunter Rise: Sunbreak starter rett etter det episke slaget ved Kamura Village mot «The Rampage». Nyheten om landsbyens overlevelse inspirerer den galante ridderen Dame Fiorayne til å sette ut på en episk reise for å søke hjelp i kongeriket. Jegere som er modige nok til å bidra møtes ved Elgado Outpost, den vakre kystbyen hvor du også finner laboratoriet. Her forskes det på den unormale monsteraktiviteten som bekymrer hele kongeriket. Byen er også hovedkvarteret for de som forsøker å prøve å stoppe den stadig økende monsteraktiviteten. Her vil du kunne møte en rekke nye karakterer slik som kommandøren av «Knights of the Royal Order» Admiral Galleus, den litt sære forskeren Bahari, smeden Minayle, handelsmannen Oboro og selvfølgelig Chichae som alltid har et nytt oppdrag på lur. Alle disse karakterene vil på hver sin måte hjelpe deg under jakten, samt med å skaffe deg nytt utstyr som gjør deg klar for farene som venter. I tillegg vil du lære deg kraftige nye Wirebug-teknikker.

Trusselen som truer kongeriket er nært beslektet med de kraftige skapningene kjent som «Three Lords». Dette inkluderer det nylig viste monsteret Garangolm, den iskalde Fanged Wyvern Lunagaron og den eldre dragen Malzeno. I tillegg til disse marerittfremkallende monstrene finnes det selvfølgelig en rekke andre skumle skapninger, og du vil kanskje dra kjensel på kjente og kjære monstre som Blood Orange Bishaten eller kraftige Astalos? Disse vil utfordre selv de mest rutinerte jegerne under vanskelighetsgraden «Master Rank». Jakten på «Three Lords» vil sende jegere til en rekke nye og spennende steder, som inkluderer blant annet den nylig avslørte byen Citadel. Blant de snølagte toppene og frodige skogene vil du finne en enorm bredde av både dyre- og planteliv. Og i senteret av den utstrakte regionen, finner du en forlatt festning som er blitt selve bastionen for det beistet den var designet for å holde ute. Mer informasjon om Monster Hunter Rise: Sunbreak vil avsløres nærmere lansering.

For å hjelpe nye spillere å forberede seg til Sunbreak-utvidelsen, kommer det flere nye rustningssett og våpen til Monster Hunter Rise. Den kraftige «Defender»-serien av våpen gir deg ekstra høy «Attack Power» for å hjelpe deg gjennom de tidlige jaktene, og kan kombineres med «Black Belt»-rustningen og «Veteran’s Talisman» for økt beskyttelse og andre nyttige egenskaper. For spillere som nærmer seg «High Rank» vil «Guild Cross»-settet gjøre det enda raskere å høste materialer som kan bli brukt mot fremtidige jakter. Monster Hunter Rise-spillere som ikke kjøper utvidelsen Sunbreak vil fortsatt måtte laste ned den 13GB store oppdateringen til Nintendo Switch. Oppdateringen vil kreves for å kunne spille online og inkluderer blant annet våpenbalansering, «item packs» og «character edit vouchers».

  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_01-119502614d56f15982c3.07046071.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_04-119502614d56f1c1cb57.32263125.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Blood_Orange_Bishaten.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Command_Post.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Citadel_04.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS08.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Elgado_Outpost.jpg
  • images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS13.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge