Skip to main content

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet har solgt mer enn 10 millioner eksemplarer i løpet av bare tre dager!

torsdag 24. november 2022
Det høyeste salgstallet på et Nintendo-spill noensinne!

Nintendo annonserte i dag at de globale salgstallene til Pokémon Scarlet og Pokémon Violet har passert over 10 millioner solgte eksemplarer i løpet av lanseringshelgen. Dette er det høyeste globale salgstallet noensinne på en Nintendo-plattform!

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet er de to nyeste hovedspillene i Pokémon-serien, og ble lansert tre år etter Pokémon Sword og Pokémon Shield (som også ble utgitt på Nintendo Switch). I Pokémon Scarlet og Pokémon Violet vil du for første gang kunne utforske en helt åpen verden, full av eventyrlige valg og, selvfølgelig, splitter nye Pokémon å fange!

Du kan i disse to nye Pokémon-spillene selv velge hvilken del av historien du ønsker å ta fatt på først. Du kan gå for en av hovedhistoriene, løse sideoppdrag eller rett og slett dra ut for å utforske den åpne verdenen som ligger for dine føtter! I tillegg vil du kunne spille med opptil tre andre spillere over internett. Her vil dere kunne dra på eventyr og fange Pokémon eller kjempe i spennende «Tera Raid Battles»-kamper. Som vanlig kan du også fange Pokémon, bytte dem og kjempe mot gymledere. Om alt dette høres litt heseblesende ut, så kan du selvfølgelig også slappe av med en piknik eller bare henge med venner og familie (enten lokalt eller over internett).


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge