Skip to main content

Spill Super Mario Party med venner over internett!

tirsdag 27. april 2021
Spill Super Mario Party med venner over internett!
Nintendo har nå sluppet en gratis oppdatering som gjør at du kan spille online sammen med venner og familie i Super Mario Party til Nintendo Switch.

Etter at du har installert oppdateringen til Super Mario Party, kan spillere med et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement spille over internett med venner og familie. Det er også mulig å spille med andre ved å dele unike passord i spillet. Det eneste som kreves er en Nintendo Switch-konsoll og en kopi av Super Mario Party, så er det bare å invitere på fest! Husk å laste ned Nintendo Switch Online-appen på telefonen eller nettbrettet, sånn at du kan snakke med de andre du spiller med.

Følgende spill-moduser er tilgjengelig online for opptil fire spillere:

 • Mario Party: Velg mellom hele 20 spillbare karakterer og kast deg frem med terningene! Ta del i actionpakkede mini-spill for å samle mynter som du senere kan veksle mot gjenstander og stjerner. Her gjelder det å komme seg i mål med flest stjerner, inkludert de du stjeler fra de andre spillerne!
 • Partner Party: To spillere må i denne modusen jobbe strategisk sammen for å få flest mulige stjerner. Dere kan dele dere opp og flytte dere fritt rundt på brettet i jakten på stjernene.
 • Minigames: Hele 70 av de totalt 80 mini-spillene er tilgjengelig for å spille online med venner og familie, så her er det noe for enhver smak!

Opptil fire spillere kan spille sammen online. Så lenge hver spiller har en del av Joy-Con-kontrolleren, kan man spille i følgende konfigurasjoner:

 • To spillere:
  To Nintendo Switch-konsoller, en spiller på hver konsoll.
 • Tre spillere:
  To Nintendo Switch-konsoller, med to spillere som spiller på samme konsoll og en spiller på den andre Nintendo Switch-konsollen.
  Tre Nintendo Switch-konsoller, med en spiller på hver sin konsoll.
 • Fire spillere:
  To Nintendo Switch-konsoller, med to spillere som deler på hver konsoll.
  Fire Nintendo Switch-konsoller, med en spiller på hver sin konsoll.

Etter å ha installert den siste oppdateringen kan du utfordre både venner og familie så lenge de har Super Mario Party, en Nintendo Switch og et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge