nintendo logo

 

 

 

 

 

Luigi’s Mansion 3

  • Et spøkelsesfylt og slimete mareritt venter deg i Luigi's Mansion 3!

    Det som skulle ha vært en avslappende hotellutflukt viser seg snart å være et plott for å fange Mario og vennene, orkestrert av ingen ringere enn hans høyhet King Boo. Det er på tide for Luigi å suge inn frykten og utforske de skremmende etasjene til et overnaturlig hotell for å redde dem!

    Heldigvis for Luigi har hans gamle kompis Professor E.Gadd noen nye, stilige oppfinnelser som er klare til eksperimentering! Utstyr deg med den oppgraderte Poltergust G-00 for å klaske, røske og blåse vekk beskyttelsen til spøkelsene, eller påkall den helgrønne og slimete dobbeltgjengeren Gooigi, som kan hjelpe Luigi med å overkomme vanskelige hindringer han ikke takler på egen hånd.

    Er du for redd til å stå opp mot de frekke spøkelsene alene kan opptil åtte spillere slå seg sammen lokalt eller online* for å takle ScareScraper, en prøvelse bestående av etasjer fylt med forskjellige samarbeidsoppgaver som må fullføres innen tidsfristen.

    * Flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller. Ytterligere kontrollere (selges separat) kan være påkrevd. Lokal flerspiller krever en konsoll med et eksemplar av spillet for hver deltager. En Nintendo Account og et betalt onlinemedlemsskap er påkrevd for å spille online.


Luigi’s Mansion 3

Lanseringsdato: 31. oktober 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala