fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

 • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Flerspillergalskapen bykser over på Nintendo Switch!

  Bli med firkløveret Mario, Luigi, prinsesse Peach og Toad på deres mest fargerike eventyr i Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Denne gangen har Bowser kidnappet Sprixie-prinsessen, og det er opp til Mario og vennene hans å redde henne!

  Ta i bruk eksklusive power-ups som «Super Bell» for å klatre de høyeste (og skumleste) veggene, eller for å klore fra deg i det supersøte kattekostymet! Du kan selvfølgelig også plukke opp en «Double Cherry» for å klone deg selv, dobbel skade og dobbelt så morsomt! Eller hva med å ta en «Cannon Box» på hodet for å skyte kanonkuler på fiendene mens du løper rundt og samler mynter?

  I denne oppussede versjonen av det kritikerroste spillet Super Mario 3D World (originalt utgitt til Wii U) finner du også en rekke nye forbedringer til glede for nye og gamle spillere! Du kan denne gangen løpe raskere, klatre høyere i kattedrakten du får med «Super Bell», og du kan også bruke gyroskopet i kontrolleren for enda mer innlevelse!

  Som i det originale spillet kan du selv velge hvilken av karakterene du ønsker å spille som, og flerspillermodusen er åpen for opptil fire spillere lokalt eller over internett. (Merk: Spilling over internett krever et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement).

  Det finnes også en helt ny del i spillet som heter Bowser’s Fury hvor du må hjelpe Mario og Bowser Jr. med å bekjempe den mest gigantiske og fryktinngytende versjonen av Bowser du noensinne har sett!

  Super Mario 3D World + Bowser’s Fury lanseres 12. februar til Nintendo Switch sammen med den supersøte amiibo pakken «Cat Mario & Cat Peach».


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Lanseringsdato: 12. februar 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo