Skip to main content

Nintendo Switch - Diablo III Limited Edition

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 2. november 2018
Utgiver
  • Blizzard Entertainment
Djevelen finnes bokstavelig talt i detaljene i den nye Nintendo Switch-pakken som inneholder Blizzards legendariske spill Diablo III: Eternal Collection.

Fans som skaffer seg denne djevelske konsollpakken vil få en Nintendo Switch-konsoll og dokkingstasjon med illustrasjoner fra Diablo III, en nedlastingskode til Diablo III: Eternal Collection og en stilig bæreveske med Diablo III-tema.

Diablo III: Eternal Collection inneholder det klassiske spillet samt utvidelsene Rise of the Necromancer og Reaper of Souls. Fans som spiller Nintendo Switch-versjonen vil også motta eksklusive gjenstander i spillet. Dette er gjenstander fra The Legend of Zelda-serien, som for eksempel Ganondorf Transmog Armor, en følgesvenn i form av en Cucco og en Golden Triforce Portrait Frame.

I Diablo III: Eternal Collection kan spillere velge mellom syv klasser. De kan velge å være en barbar, korsfarer, demonjeger, munk, nekromantiker, heksedoktor eller trollmann, når de begir seg ut på et mørkt og minneverdig eventyr for å bekjempe demoner og oppdage loot.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge