Skip to main content

Nintendo Switch Lite - Hyrule Edition

System
  • Nintendo Switch Lite
Lanseringsdato
  • 26. september 2024
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Nintendo
Gullfarget Nintendo Switch Lite Hyrule Edition-konsoll pyntet med Hylian Crest-emblemet og inspirert av The Legend of Zelda-serien.

I Norge kan spillere nyte tilgangen til en rekke klassiske The Legend of Zelda-titler fra NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 og Game Boy Advance med det inkluderte 12-måneders individuelle medlemskapet til Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Nintendo Switch Lite er en kompakt konsoll med lav vekt og integrerte håndkontrollere. En konsoll dedikert til håndholdt spilling!

Nintendo Switch Lite støtter alle Nintendo Switch-spill som kan spilles i håndholdt modus*. Det er en perfekt konsoll for alle som vil og kan spille ute på farten, men også for alle som vil spille online eller trådløst lokalt med venner og familiemedlemmer som allerede eier en Nintendo Switch.

Som en dedikert, håndholdt konsoll kan Nintendo Switch Lite ikke kobles til og spilles på en TV.

*Spill med støtte for bordmodus (Tabletop Mode) kan også spilles om man har ekstra Joy-Con-kontrollere (selges separat). Løse Joy-Con-kontrollerne må imidlertid lades separat, f.eks. ved å bruke et Joy Con-oppladningsgrep.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge