Skip to main content
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 17. april 2020
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • Opptil 8 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Sjanger
 • Simulation
Utgiver
 • Nintendo
Utvikler
 • Nintendo
Språk
 • Engelsk
 • ©2020 Nintendo
Et nytt spill i Animal Crossing-serien – det første siden Animal Crossing: New Leaf debuterte på Nintendo 3DS i 2013 – er nå ute til Nintendo Switch!

Ikke fortvil om du er lei av hverdagens kjas og mas, for Tom Nook har en ny forretningsmodell i ermet - som han bare vet du vil elske! Nemlig hans splitter nye, ultra eksklusive Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

Ja da, du har sikkert møtt mange fargerike typer og levd livet i storbyen. Du har kanskje til og med tatt livet i en ny retning og engasjert deg i viktige saker! Men innerst inne, er det ikke en liten del av deg som bare lengter etter… frihet? En sjanse til å gjøre hva du vil, når du vil? Da er kanskje en lang spasertur på stranden til en øde øy - med vakker og urørt natur - noe for deg!

Et fredelig liv fylt med kreative og sjarmerende opplevelser venter deg i dette spillet, så brett opp ermene og gjør det nye livet ditt til akkurat det du vil!

Nyt en rekke avslappende aktiviteter som hagearbeid, fiske, dekorering, hyggelige stunder med sjarmerende innbyggere og mye mer, når klassiske Animal Crossing-opplevelser kommer til live på nye og morsomme måter i øyparadiset.

Samle ressurser og lag alt fra praktiske redskaper til komfortable møbler. Kom i kontakt med de grønne fingrene dine når du tar hånd om planter og trær på helt nye måter. Sett opp en husmannsplass hvor reglene for hva som er lov inne og ute ikke lenger gjelder. Bli venn med nyankomne, nyt årstidene og utforsk alt du ser!

Nyheter:

 • Livet på en øy: Reis til en øde øy og skap deg et helt nytt liv der. På øya er livet fredfylt og avslappende! Tilpass karakteren og hjemmet ditt, og dekorer landskapet (med møbler, om du vil!) mens du skaper ditt eget øyparadis.
 • DIY: Opplev et nytt og robust håndverkssystem. Samle materialer på øya og lag masse forskjellig, alt fra nyttige verktøy til komfortable møbler. 
 • NookPhone: På øya vil du få din egen NookPhone, og den har en del viktige apper som kamera og kart. I løpet av eventyret vil du dessuten få tilgang til flere apper.
 • Nook Miles: Med ”The Nook Mileage Program” kan du oppnå spesifikke mål. Ved å fullføre spesifikke oppdrag og utfordringer får du nemlig poeng som siden kan byttes inn i ulike belønninger.
 • Party Play: Opptil åtte personer som er registrert på en Nintendo Switch-konsoll kan bo på den samme øya, og opptil fire spillere kan nyte øylivet samtidig.* Du kan også spille med opptil syv andre spillere enten lokalt eller online**, reise til øyene deres eller invitere dem til din øy.
 • Land Development: Du kan endre på landskapet ved å legge til broer eller lignende. Etter hvert vil du til og med kunne utføre store endringer som å flytte på elveløp og bygge eller fjerne klipper.
 • Island Tours: Reis på såkalte Mystery Island Tours og besøk små, mystiske øyer, hvor du kan lete etter materialer og dyr. Du kan selvsagt ta med deg det du finner eller fanger tilbake til din egen øy!
 • NookLink: Med NookLink, som er en del av Nintendo Switch Online-appen, kan du og andre spillere skanne QR-koder fra Animal Crossing: New Leaf og Animal Crossing: Happy Home Designer med en mobiltelefon og siden laste dem ned i Animal Crossing: New Horizons. Om du er online, vil du også kunne prate med venner som har Animal Crossing: New Horizons og Nintendo Switch Online-appen. 

Viktig informasjon om øya og hva du kan vente deg der:

 • Velg din egen øy: Før du reiser til øya, så kan du bestemme hvordan den skal se ut. Du kan også velge hvilken halvdel av jordkloden du bor på, og på den måten kan du oppleve de samme årstidene i spillet som i virkeligheten.
 • Orienteringer: Du kommer til å få masse informasjon fra Nook Inc. når du ankommer øya. Du vil også få et telt som du kan plassere hvor du vil.
 • Resident Services: Øyas servicesenter er åpent døgnet rundt, syv dager i uken. Om du for eksempel har kjøpt noe du egentlig ikke vil ha, eller trenger et godt råd, så kan du henvende deg dit.
 • Bli huseier: Telt er kult, men du har kanskje mer lyst på et hus - som du kan innrede akkurat slik du vil?! Heldigvis er det ikke noe problem å låne penger, og det finnes ingen tilbakebetalingsfrist.
 • Customization Deluxe: Tilpass karakteren din og gjør den så personlig som mulig. Du kan endre hudfarge, frisyre, klær og mye mer. Du kan også dekorere huset ditt, både på innsiden og utsiden.
 • Flyplassen: Flyplassen er åpen døgnet rundt, og du kan invitere innbyggere fra andre øyer både lokalt og over Internett. Du kan også reise og besøke øyene til andre spillere. Opptil åtte spillere kan befinne seg på en og samme øy samtidig.
 • Island-wide Broadcasts: Hver dag kommer Tom Nook, CEO for Nook Inc., til å holde en direktesending for innbyggerne, hvor han informerer om viktige saker på øya og deler ut verdifulle råd.

Flere ting som gjør øya enda morsommere å bo på:

 • Nye innbyggere: I begynnelsen vil det kun finnes noen få dyr som bor på øya sammen med deg, men etter hvert som du utvikler øya, vil flere besøke den og bosette seg.
 • Gratis oppdateringer: Gratis oppdateringer som vil tilføye nytt, sesongbasert innhold vil legges til med jevne mellomrom. 
 • Flere bygninger: I takt med at du utvikler øya, vil flere og flere bygninger bli bygget. Du vil blant annet kunne ha et museum, en butikk og et skredderi samt mye mer.
 • Turister og events: Tilfeldige turister, som kan tilby deg unike gjenstander, vil dukke opp! De kommer ofte til øya for å oppleve morsomme arrangement, som ”Fishing Tourneys” og ”Bug-Offs”.
 • amiibo: Du vil kunne bruke amiibo, både figurene og kortene som inngår i Animal Crossing-serien.
 • Animal Crossing: Pocket Camp: Animal Crossing: Pocket Camp-spillere som linker sin Nintendo Account til spillet vil også få et spesielt tilbud i Animal Crossing: Pocket Camp. De vil også få en nedlastingskode som kan brukes til å bestille spesielle gjenstander i Nook Stop i Animal Crossing: New Horizons.

*Lokal flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller (selges separat). Opptil åtte spillere som er registrert som brukere på en Nintendo Switch-konsoll kan bo på en delt øy, og opptil fire innbyggere på en øy kan spille samtidig på en konsoll. Vennligst merk deg at det kun kan eksistere en øy på en Nintendo Switch-konsoll, uansett hvor mange brukere det finnes eller hvor mange eksemplarer av spillet som benyttes på konsollen. En Nintendo Switch og ett eksemplar av spillet kreves for hver unike øy.

**Opptil åtte spillere kan spille sammen på en øy via lokal, trådløs kommunikasjon eller online flerspiller. Lokal, trådløs flerspiller krever en konsoll og ett eksemplar av spillet per spiller.

Vennligst merk deg at du må ha et Nintendo Switch Online-medlemskap (selges separat), en Nintendo Account og tilgang til internett for å kunne spille online.

Viktig informasjon om lagring av data

Dette spillet støtter ikke «Save Data Cloud»-funksjonaliteten til Nintendo Switch Online-tjenesten. Gjenoppretting av Animal Crossing: New Horizons-data fra serveren ved tekniske feil, tap eller tyveri vil imidlertid bli mulig for Nintendo Switch Online-medlemmer senere i år.

I skrivende er det heller ikke mulig å overføre Animal Crossing: New Horizons-lagringsfiler mellom to Nintendo Switch-konsoller, men en spesiell løsning for å flytte brukere og lagringsdata til andre konsoller vil bli tilgjengelig senere i år. 


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge