Skip to main content

DAEMON X MACHINA

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 13. september 2019
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
  • Action
Utvikler
  • Marvelous
Språk
  • Engelsk
Et nytt og hektisk mech-basert actionspill fra Kenichiro Tsukuda.

En mektig krig herjer mellom menneskene og maskinene i DAEMON X MACHINA, en ny actionshooter fullpakket med hektiske kamper, eksplosive ødeleggelser og heftige våpen. Ta steget ut på en futuristisk slagmark og kjemp for menneskehetens fremtid på Nintendo Switch.

Mann mot maskin

Da månen falt, utnyttet menneskeheten en avansert, kunstig intelligens til å gjenoppbygge verden. Den samme katastrofen inkluderte imidlertid ankomsten av Immortals, en ond maskinrase som vendte den kunstige intelligensen mot sine mestere. Håpet for framtiden ble en bitter kamp om overlevelse, og nå herjer en endeløs krig mellom mektige konsortier og Immortals. Bli med i Reclaimers, en elitegruppe med leiesoldater, og let etter hemmeligheten bak Immortals før det er for sent!

Tid for oppdrag

Oppdrag er drivkraften bak krigen mot Immortals. Mektige konsortier, grupper som kjemper blant hverandre for territoriekontroll så vel som mot Immortals, bestemmer oppdragene, og Reclaimer-leiesoldater påtar seg jobben.

Det finnes også ekstra oppdrag du kan ta på deg. Disse oppdragene vil være farlige, men gi deg ekstra dusører og nye Arsenal-deler. Jobb deg gjennom de vanlige oppdragene for å knytte bånd med andre Reclaimers, og påkall dem siden i ekstraoppdrag for litt etterlengtet støtte.

Armert til tennene

Som en ny Reclaimer setter du ut på farlige oppdrag spredt over en rekke forskjellige terreng i en armert kampdrakt kalt "Arsenal" . Velg mellom et stort utvalg av våpen for å blåse fiendene til fillebiter og bytt dem ut når som helst for å maksimere ildkraften din. Hold øynene åpne, for oppdragsmålene kan endre seg på et øyeblikk og du må være klar for hva som helst, spesielt om en uventet trussel skulle dukke opp.

Din pansrede Arsenal er utrolig smidig og kan både race på bakken, hoppe høyt og til og med fly med alternative boost-funksjoner. Ikke nok med det, du kan utstyre den med heftige våpen. Våpen på hver hånd kan fyres av uavhengig av hverandre og låser seg automatisk til enhver trussel foran dem. Skuldermonterte kanoner gir deg ytterligere støtte, mens tilleggsvåpen kan utstyres og veksles til i kampens hete.

Din kamp, dine regler

Å utstyre en Arsenal handler like mye om stil som kraft. Tilpass din Arsenal med alternative farger og dekaler for å sette frykten i motstanderne. Velg våpen som passer spillestilen din, fra sverd, hagler og langdistanserifler, til raketter, skjold og angrepskanoner. Kjøp utstyr mellom oppdrag eller høst det du kan fra falne fiender. Riv utrustning eller våpen fra draktene deres og bruk dem mot deres egne!

Når din Arsenal tar skade risikerer du å bli beseiret. Heldigvis kan du skyte Recovery Tanks rundt om på slagmarken for å opprette reparasjonsområder som vil holde deg i kampen. Hold et øye med holdbarheten til din Arsenals individuelle lemmer. Om en komponent feiler vil du miste bruken og alle bonuser den gir deg, pluss at reparasjonskostnaden vil komme ut av din lomme fra gevinsten din etter kampen.

Gode venner, bedre fiender

I kampen mot Immortals vil du trenge all hjelp du kan få! Slå deg sammen med opptil tre venner og samarbeid i spesielle oppdrag, både lokalt og online. I noen av disse oppdragene går dere opp mot kolossale Immortal-maskiner i en sann kamp for overlevelse, hvor lagarbeid er den eneste veien til seier. Du kan også gå opp mot fiendtlige Reclaimers i deres Arsenal; beseir dem og bevis din dominans! Dusører, våpen og utrustning som tjenes i disse oppdragene kan brukes både i solo- og flerspillermodusene.

Du har kraften

Femto er en mystisk energi som har sine fordeler. Bruk den til å klargjøre armeringer som øker kampkraften, skjoldet eller bevegeligheten din. Du kan også skape et duplikat av din Arsenal som forvirrer fiender og dobler ildkraften. Femto-måleren din blir tappet når du bruker disse kreftene. Fyll den opp igjen ved å sanke Femto fra fiender eller hold deg i Femto-soner som befinner seg rundt om på slagmarken.

  • Kenichiro Tsukuda er kjent for sitt arbeid med Armored Core-serien. Sammen med teamet sitt har han utviklet dette helt nye spillet med en ambisjon om å gjøre det til «det beste mech-actionspillet som finnes».
  • Karakterene er skapt av Yusuke Kozaki, som også har arbeidet med Fire Emblem Awakening og Fire Emblem Fates.
  • Mech-designet er skapt av Kawamori, som har jobbet både med Armored Core- og Super Dimension Fortress Macross-serien.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge