Skip to main content

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 7. oktober 2020
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Sjanger
 • Action
  Adventure
Utgiver
 • Rising Star Games
Utvikler
 • Toybox
Språk
 • Engelsk
Opplev en unik fortelling som tar deg tilbake i tiden til den rolige sørstatsbyen Le Carré i New Orleans. Avslør mysteriene som ligger begravet som spesialetterforsker Francis York Morgan i FBI.

Et frø spirer og røttene fester seg. Treet vokser og skyggen brer seg utover bakken. De få gangene lyset treffer røttene, så er det bare på overflaten. Under bakken kveiler de seg nedover i mørket... og historien gjentar seg.

Grav deg ned og utforsk ondskapen som truer den tilsynelatende uskyldige byen Le Carré i Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, eksklusivt til Nintendo Switch.

NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 18
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 20

To etterforskninger, ett mysterium.

Boston, USA. Året er 2019, og FBIs spesialetterforskere Aaliyah Davis og Simon Jones er på saken. Foran dem ligger en tilsynelatende oppklart sak, men noe skurrer når de befinner seg innenfor døren til en av de tidligere mistenkte. En rapport om noen forvunnede organer ville normalt ikke interessert FBI, men det er noe med denne saken som Davis og Jones ikke får til å stemme.

Til tross for altfor få ledetråder klarer ikke de to etterforskerne å legge saken bak seg. Kan de komme nærmere å løse saken om de stiller de riktige spørsmålene rundt det «røde treet»? Og noen mysterier burde kanskje ikke oppklares, det er ikke alltid det er verdt det...

Separator black

Louisiana, USA. Året er 2005, og en rekke mord har rystet den fredelige sørstatsbyen Le Carré. FBI sender den unge og lovende rekrutten Francis York Morgan for å etterforske. Spesialetterforsker Morgan stifter et bekjentskap med sheriffens unge datter, som virker eldre enn hun er, og sammen setter de ut på jakt etter sannheten.

Utenfra virker sørstatsbyen og dens innbyggere ufarlige nok, men ondskapen sprer seg som røttene under bakken, og jakten på en mulig seriemorder tilspisses. Spesialetterforsker Morgan har ikke noe valg, han må finne morderen før røttene drar ham ned i byens ondskapsfulle mørke og galskapen svelger ham.

TRUE DETECTIVES

Francis York Morgan
Francis York Morgan

God intuisjon, en eksepsjonell atlet og en av FBIs beste på å skape gjerningsmannsprofiler. Spesialetterforsker Morgan i FBI er utvilsomt et talent, men hans eksentriske side gjør ofte at andre ikke tar ham seriøst. Heldigvis så er det nettopp hans evne til å løsrive seg fra det groteske som gjør at han klarer å fokusere på åsteder som puslespill istedenfor de tragediene de er.

Patricia Woods

Hun bor i Le Carré og er sheriffens datter. Hun virker voksen, smart og uredd, til tross for hennes unge alder. Hennes fryktløshet imponerer spesialetterforsker Morgan, og Patricia utnevner seg selv til Morgans partner idet de setter i gang med å løse byens mordsaker.

Patricia Woods
Aaliyah Davis
Aaliyah Davis

En FBI-agent med et godt øye for detaljer. Spesialetterforsker Davis anses som en dyktig kollega, men kan fort oppfattes som aggressiv og frekk under avhør. Hun mener den nåværende saken om de forsvunne organene skjuler en mørk hemmelig og potensielt noe mye verre ...

Simon Jones

Ikke la deg lure av utseende hans. Selv om spesialetterforsker Jones ser ut som han er på latsiden, så er han en fryktløs etterforskningsdemon. Han er svært tankefull og lar aldri sjansen gå fra seg til å stille de vanskelige spørsmålene under et avhør.

Simon Jones

 

Separator black

Fremtiden din ligger i fortiden

Handlingen er satt både ni år etter og fem år før det originale spillet. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise inneholder ikke bare en, men to hovedpersoner. Vil du oppdag den forbløffende sannheten, eller kommer du til å føre begge etterforskerne til randen av sammenbrudd i jakten på morderen?

CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I nåtiden etterforsker spesialetterforsker Davis en gammel kriminalsak gjennom å intervjue tidligere mistenkte. Ved å ta en ny titt på bevismaterialet og gå igjennom gamle vitneforklaringer, viser den gjenåpnede saken seg til å gå langt dypere enn tidligere antatt.
CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I fortiden hjelper du spesialetterforsker Morgan med å etterforske en brutal rekke mord. Utforsk Le Carré enten til forts eller på skateboard, mingle med innbyggerne, finn spor og bli dratt inn i den mørkere siden av den ellers rolige sørstatsbyen idet du må utforske voodoo for å komme dypere ned i mysteriet ...

Separator black

Tid til overs?

Den rolige byen Le Carré tilbyr mye mer enn bare et mysterium for spesialetterforsker Morgan. Fra din etterforskningsbase på Casa Pineapple Hotel får du tips fra lokale som kan hjelpe deg i jakten på morderen.

Alternativt kan du også bruke fritiden din i spillet på:

 • Bowling: Ta turen til Bar Alexus og ta en runde bowling og se hvor nærme du klarer å komme den perfekte runden.
 • Fiskespretten: Ro ned med å se hvor mange sprett du klarer idet du hiver steinen bortover vannet.
 • Bayou River Ride: Ta en tur nedover elven idet du tester ut treffsikkerheten din ved å skyte på blink.
 • Skateboard: I tillegg til å fungere som et fremkomstmiddel kan du lære deg triks og utfordre deg selv med et race mot klokken.
  NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 21
  NSwitch DeadlyPremonition2ABlessingInDisguise 22

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge