Skip to main content

Dragon Quest Builders

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 9. februar 2018
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Action
  Adventure
  Roleplaying
  Simulation
Utgiver
 • Nintendo
Utvikler
 • Square Enix
Språk
 • Engelsk
 • © 2016, 2018 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved. © SUGIYAMA KOBO
Dette populære fantasyspillet, som er en stor hit i Japan, kombinerer byggemoro med en overordnet historie og kampene til et actionrollespill.

Bygg for moro! Bygg for eventyr! Bygg for å redde verden!

Utforsk en verden lagd av blokker mens du samler ressurser, lager unike gjenstander og bygger for å beseire den onde Dragonlord i Dragon Quest Builders til Nintendo Switch!

Skap en ny verden når som helst, hvor som helst

Takket være Nintendo Switch kan du ta eventyret med deg hvor du vil! Dessuten vil en Nintendo Switch-eksklusiv Great Sabrecub øke hastigheten din og gi deg spesielle materialer når du beseirer fiender.

En verden i kaos!

For mange generasjoner siden ble riket Alefgard kastet ned i mørket da helten som var utvalgt til å drepe den grusomme og forræderske Dragonlord, herskeren over alle monstre, i stedet falt i hans felle!

Gjennom de onde kreftene til kongen av mørket, ble menneskeheten spredt for alle vinder og røvet for kraften til å bygge. Til og med selve ideen om kreativitet ble forvandlet til en legende, og folket i Alefgard vandrer i ruinene av det som tidligere var deres hjem.

Gudinnen Rubiss har talt, og du er den utvalgte!

Bli en mester i byggekunst i et eventyr av episke proporsjoner. Utforsk en stor, åpen verden for å samle materiale, skape unike gjenstander og bygge alt du bare kan drømme om.

Bygg dine egne byer, forsvar dem mot monstre og redd innbyggere i nød. Om du lykkes med dette, kan du gjenoppbygge Alefgard, verdenen hvor Dragon Quest-serien begynte.

Først når fantasiens kraft vender tilbake, vil det være mulig å beseire den onde Dragonlord en gang for alle!

En separat fribyggemodus lar deg bygge med ubegrensede ressurser, og takket være det intuitive kontrollsystemet kan du bygge fantastiske tårn og slott på rekordtid. Hva vil du bygge?

Bring livet tilbake til det splittede riket Alefgard i Dragon Quest Builders på Nintendo Switch!

 • Samle materialer, lag gjenstander og bygg alt du kan tenke deg – når som helst, hvor som helst!
 • Spill igjennom en historie av episke proporsjoner i en sandkasseverden fylt til randen med merkverdige karakterer og farlige monstre.
 • Bruk skaperkraften i kampen mot den regjerende Dragonlord og gjenopprett freden til det splittende riket.
 • En Nintendo Switch-eksklusiv «Great Sabrecub» vil øke hastigheten din og gi deg spesielle materialer når du beseirer fiender.

© 2016-2018 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.


Terningkast 5
"Minecraft + Dragon Quest = gøy!"

− Adresseavisen

 


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge