Skip to main content

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 24. juni 2022
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 2 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
  • Action
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • KOEI TECMO GAMES
Språk
  • Engelsk
  • © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS © KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Fire Emblem and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.
Følg skjebnen til de tre mektige husene i Fire Emblem Warriors: Three Hopes til Nintendo Switch. Historien tar sted i det samme universet du kjenner fra Fire Emblem: Three Houses.

Tre sammensydde skjebner

I det nye Fire Emblem Warriors-eventyret møter de tre kommende lederne av Fódlan ved en tilfeldighet leiesoldaten Shez, et møte som vil forandre fremtiden til hele kontinentet! Gjennom å lede Shez vil du oppleve en episk historie som fort kan dra deg i tre helt ulike retninger.

Gjør deg klar til kamp

I Fire Emblems Warriors: Three Hopes vil du kunne utforske leiren og snakke med dine allierte før du drar ut i strid! Du kan trene, spise smakfulle måltider og ha en samtale. Gjennom disse aktivitetene skaper du sterkere bånd og låser opp nye egenskaper, som kan være helt avgjørende for dine fremtidige kamper.

Kommander styrkene dine

Du kan selvfølgelig også gi ordre til allierte i sanntid, selv når du slår deg gjennom horder med fiender. Noen av de strategiske elementene kan det være du kjenner igjen fra Fire Emblem: Three Houses, slik som «Adjutants». Dine allierte kan som alltid både beskytte deg og hjelpe deg i kampene med kraftige angrep slik som «Partner Special».

Taktikken teller

NSwitch FireEmblemWarriorsThreeHopes Trailer2 06 image950w

Styrker kan manøvreres over kartet samtidig som du holder et øye med oppdraget ditt. I tillegg vil det dukke opp andre ting på kartet, slik som «Survey Spots», handelskvinnen Anna som selger verdifulle gjenstander, med mer.

Tilpass karakterklassen

Det er mulig å fritt forandre karakterklassen, sånn at du alltid er klar for å håndtere alle typer fiender. De unike egenskapene hos kompanjongene dine kan brukes for å skape en rekke taktiske kombinasjoner.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition lanseres også den 24. juni sammen med den vanlige versjonen av spillet. Spesialversjonen inneholder en kunstbok, et tøykart av Fódlan, fem akrylfigurer og et postkortsett med karakterer fra spillet.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Limited Edition
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Limited Edition
Bli med Fire Emblem: Three Houses-karakterene i massive kamper i det krigsherjede Fódlan.

Anmeldelser og priser


4,5/5

Fire Emblem Warriors Three Hopes er den beste av Warriors og Nintendo crossoverne så langt, og man ser at Koei Tecmo er på sitt beste når de får håndtere Nintendos IPer og gjøre sin egen lille twist på det. Three Hopes står som den sterkeste Switch eksklusive tittelen så langt i 2022 og er et spill jeg vil kose meg med i lang tid fremover.

Spill.no

8,67/10

Alt i alt så er Fire Emblem Warriors: Three Hopes et spill som absolutt kan anbefales dersom Warriors/Mosou-spill er noe som ligger varmt om hjertet, og det kommer ikke til å skuffe. Det er absolutt en solid tittel, selv om innovasjonen og nytenkingen kanskje ikke er tilstede.

Ulvespill.no


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge