Skip to main content

Hades

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 19. mars 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
 • Action
  Adventure
  Roleplaying
Utvikler
 • Supergiant Games
Språk
 • Engelsk
 • © 2020 Supergiant Games, LLC. All rights reserved
Kjemp deg ut av helvete i Hades, det kritikerroste spillet som endelig kommer i fysisk format til Nintendo Switch!

Hades er et «god/rouge-like dungeon crawler»-spill (for å si det på godt norsk) som kombinerer de absolutt beste aspektene ved Supergiants tidligere spill. Den kritikerroste spillutvikleren har denne gangen kombinert den raske og actionfylte spillmekanikken vi kjenner fra Bastion med den rike atmosfæriske dybden fra Transistor, og til slutt kombinert dette med den sterke og karakterdrevne historiefortellingen i Pyre.

Kjemp deg ut fra helvete

Som den udødelige prinsen av underverdenen har du makten til å bruke en rekke mytiske våpen fra Olympus til å bryte deg fri fra dødsguden Hades. En episk historie utspiller seg for hvert og ett av dine unike rømningsforsøk mens du stadig blir sterkere.

Utløs raseri fra hele Olympus

Olympus står bak deg! Møt Zeus, Athena, Poseidon og flere kjente guder og karakterer fra gresk mytologi. Gjennom disse møtene kan du låse opp en rekke nye krefter og andre oppgraderinger i spillet kjent som «boons». Det finnes mer enn tusen forskjellige måter å kombinere «boons» og å bygge karakteren din på, idet du slåss deg igjennom (og forhåpentligvis ut av) underverdenen.

Bli venner med guder, spøkelser og monstre

Det finnes et fargerikt persongalleri av fantastiske karakterer i alle former og fasonger i spillet. Gjennom å bygge relasjoner med disse, vil du oppdage tusenvis av unike historier idet du lærer mer om den dysfunksjonelle familien du dessverre (eller heldigvis) er en del av.

Spillet er bygget for gjenspillbarhet

Nye overraskelser venter hver gang du tar opp kontrolleren og gjør deg klar for å dra tilbake. Ved å bruke «Mirror of Night» blir du stadig sterkere idet du igangsetter nye rømningsforsøk fra underverdenen. Brettene forandrer seg konstant, men pass deg, for selv om brettet er i forandring, så husker bossene deg!

Ingenting er umulig

Permanente oppgraderinger betyr at du ikke trenger å være en gud for å oppleve både en gripende historie og spennende kamper. Men, hvis du tilfeldigvis er en, så skru opp vanskelighetsgraden og gjør deg klar for hvite knoker idet du tester ut ferdighetene dine!

Supergiants unike stil

Som nevnt er det vanskelig å komme unna at dette er et Supergiant-spill, med sin rike og unike atmosfære. Her spiller Supergiant på alle strengene, og det kommer tydelig frem i hvordan dette kritikerroste spillet blir omtalt. Utforsk spektakulære håndmalte miljøer og et fantastisk musikkspor mens du opplever og utforsker alt det underverdenen har å by på!

Fysisk utgivelse eksklusivt på Nintendo Switch:

Endelig blir dette kritikerroste spillet også sluppet fysisk! Den fysiske versjonen inkluderer ekstramateriale, som et 32-siders karakterkompendium med illustrasjoner av guder, spøkelser og monstre fra spillet. I tillegg får du med en nedlastningskode til den fantastiske spillmusikken.

Men la oss heller ikke glemme selve spillet! Her får du dusinvis, kanskje til og med hundrevis, med actionfylte timer i et fantastisk spennende spillunivers inspirert av gresk mytologi. Og den episke historien utfolder seg, igjen og igjen!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge