Skip to main content

Kirby and the Forgotten Land

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 25. mars 2022
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • Opptil 2 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Adventure
  Platformer
Utgiver
 • Nintendo
Utvikler
 • HAL Laboratory
Språk
 • Engelsk
Bli med supersøte Kirby på nye eventyr i Kirby and the Forgotten Lands! Her kan du utforske en fargerik og frodig plattformverden i 3D, pakket med villmark, spenning og selvfølgelig fylt til randen av Waddle Dees.

Men Kirby finner fort ut at ikke alt er som det burde være når han ankommer det forglemte landet. «The Beast Pack» har nemlig kidnappet Waddle Dees i hopetall, og det er opp til Kirby å redde dem. Kirby må derfor sette ut på hans kanskje hittil tøffeste reise! Heldigvis møter han på nysgjerrige Elfline som blir med på eventyret.

Bruk Kirbys velkjente ferdigheter for å overvinne fiender og for å navigere deg rundt i den fargerike 3D-verdenen. I denne verdenen har naturen og en tidligere sivilisasjon grodd sammen, noe som gir deg en rekke spennende områder fulle av utfordringer for selv den mest drevne plattformspilleren! Det kan også lønne seg å sjekke hver eneste krik og krok på vei igjennom brettene for å sørge for at du finner og redder så mange Waddle Dees som mulig.

Men pass på, for «The Beast Pack» har mange nye utfordringer på lur for vår supersøte helt! Heldigvis har du som alltid Kirbys legendariske kopieringsevne for hånden, som nå også inkluderer to nye egenskaper, nemlig «The Drill» og «Ranger». Drillen gjør det mulig å drille seg nedover i bakken for å angripe fiendene når de minst venter det. Med «Ranger» kan du skyte stjerner fra lengre avstand.

Men ikke nok med det! Du kan også spille Kirby sammen med en venn i sofaen. Det er nå mulig for en annen spiller å hoppe rett inn i spillet som Bandana Waddle Dee. Da kan medspilleren din bruke en rekke angrep for å hjelpe Kirby på reisen. Ser du noen som spiller Kirby and the Forgotten Lands, så er det bare å ta opp kontrolleren for å bli med på eventyret!

 • Bli med Kirby på en uforglemmelig reise i dette koselige 3D-plattformeventyret.
 • Utforsk de fargerike og frodige miljøene alene eller sammen med en venn i sofaen.
 • Kopier fiendenes egenskaper for å beskytte deg selv eller for å oppdage mer av den mystiske verdenen rundt deg.

Finn ut hva som skjedde med den fortape sivilisasjonen når Kirby and the Forgotten Land lanseres til Nintendo Switch den 25. mars 2022. 

I år fyller også Kirby-serien 30 år og du kan laste ned en supersøt wallpaper her.

Anmeldelser og priser


9/10

"Med et par mindre unntak, er Kirby and the Forgotten Land en eneste stor gledesrus. Overgangen til tre dimensjoner har gjort den rosa krabaten godt, og spillet formelig flommer over av fargerike og kreative krumspring."

Gamer.no

91/100

"Gameplayloopen er engasjerende og gøyal, og utvikler seg i løpet av spillet, musikken er mer enn bra nok, ja - til og med rørende til tider, og universet ser ut som en stor godtepose jeg har lyst til å putte i munnen min. Akkurat som Kirby."

Nerdelandslaget

9/10

"Spillet oppleves som et friskt pust i en 30 år gammel spillserie. Det er mange hemmeligheter å finne for samleren, og spillet er morsomt å spille sammen med andre. Både veteraner og helt ferske gamere vil finne mye glede i dette spillet, og dette spillet er en perfekt introduksjon til spillverdenen for den sistnevnte gruppen."

ITavisen.no


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge