Skip to main content

Kirby Star Allies

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 16. mars 2018
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
  • Action
    Platformer
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • HAL Laboratory
Språk
  • Engelsk
  • ©2018 HAL Laboratory, Inc. / Nintendo
Den rosa helten er tilbake – i HD – og han er ikke alene!

Kirby er tilbake, og endelig er han å finne på Nintendo Switch-konsollen i HD! Men denne gangen er han ikke alene... Rekrutter fiender ved å kaste hjerter på dem og samle sammen et lag med opptil fire karakterer, eller slå deg sammen med opptil tre venner for å samarbeide. Opptil fire spillere* kan reise sammen gjennom Dream Land og kombinere evnene sine for å utføre spektakulære spesialmanøvre og skape nye krefter!

Et mildt sagt merkelig vær…

Det regner mørke hjerter, og noe er alvorlig galt med Dream Land! Når et fallende hjerte treffer Kirby, skjer det noe helt uventet… Kirby får evnen til å spre kjærlighet, slik at han kan rekruttere usannsynlige allierte for å hjelpe ham på hans oppdrag med å bringe freden tilbake til Dream Land.

Gap opp!

Inhaler gjenstander og motstandere i klassisk Kirby-stil, og bruk dem så til å knuse blokker og slemminger! Du kan også kopiere kreftene til visse fiender, noe som lar deg stjele de unike angrepene og evnene deres.

Kirby Star Allies

Kombiner krefter

Rekrutter opptil tre fiender som hjelpere ved å kaste hjerter på dem! Kombiner ulike kopievner for å slippe løs kraftige angrep, løse gåter og tilføre mer ildkraft til våpnene dine.

Forsterk kopievner med forskjellige elementer – som ild, vann og vind – ved å låne eller gi dem til hjelperne dine. Kombiner stein- og ild-evner for å forvandle en karakter til en glattslipt curlingstein, som du kan bruke til å knuse vegger, eller miks ild- eller sverd-evner for å skape et supervarmt sverd, samt mye mer!

Hopp om bord på vennetoget

Noen ganger vil du trenge samtlige av de fire lagmedlemmene dine for å utføre imponerende spesialmanøvere. Lag en vennesirkel for å rulle gjennom hindringer, tøff dere gjennom banen som et vennetog eller skap en vennebro for å passere store gap!

Kirby Star Allies

Oppdag nye kopievner

Bekjemp slemminger ved å bruke både splitter nye og velkjente kopievner! Slipp løs kreativiteten din med evnene til en kunstner, eller bruk spindelvev til å fange fiendene med den nye edderkoppevnen. Det finnes masse kopievner å oppdage!

Kirby Star Allies

Del gleden!

Med hver sin Joy-Con-kontroller kan opptil fire spillere bli med på moroa når som helst, hvor som helst! Bare rekrutter en alliert i spillet ved å bruke et vennehjerte, og ta så en Joy-Con eller en Nintendo Switch Pro-kontroller for å hoppe rett inn i handlingen! Åpne nye veier ved å kombinere kopievner, og samarbeid for å bekjempe utfordrende bosser!

Kirby Star Allies

Minispill galskap

Utfordre venner – eller datamaskinen – i hektiske minispill! Kutt ned et tre så raskt som mulig i minispillet «Chop Champs», eller slå bort en innkommende meteor så raskt som mulig i «Star Slam Heroes». Den som hugger best eller slår lengst, vil bli kåret til vinneren!

Hjelp laget ditt!

Hvis laget ditt blir skadet i kamp kan du bruke en amiibo fra Kirby-serien (selges separat) for å hjelpe dem! Du kan benytte en amiibo-figur åtte ganger per bane for å sørge for at laget ditt alltid er i toppform.

Kirby Star Allies

Sett sammen et lag av usannsynlige hjelpere for å frigjøre ditt fulle potensiale i Kirby Star Allies, et fantastisk plattformeventyr for opptil fire spillere, kun til Nintendo Switch.

*Ytterligere tilbehør er påkrevd for flerspiller, selges separat.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge