Skip to main content

Mario Golf: Super Rush

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 25. juni 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Sjanger
  • Multiplayer
    Sports
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Camelot
Språk
  • Engelsk
  • © 2021 Nintendo
Det er på tide å tørke støvet av golfkøllene når Mario Golf-serien endelig vender tilbake og får sitt første spill på Nintendo Switch!

Bli med yndlingskarakterene dine fra Mushroom Kingdom på tidenes golfeventyr! Her kan du spille sammen med både venner og familie idet dere utforsker de fantastiske banene fylt med nydelige natur og spennende landskap.

Få inn den grommeste svingen, enten ved å bruke knappene på kontrolleren eller ved å svinge Joy-Con-kontrolleren som en golfkølle. Dette er det nærmeste du kommer en golfbane uten å være der, i hvert fall med Mario og vennene hans! Og akkurat som på ekte må du ta både terreng og vindretning til etterretning før du legger inn det perfekte slaget. Det finnes heldigvis også en rekke hjelpemidler som kan hjelpe deg med hvordan du skal slå for å komme nærmest mulig greenenI

I Mario Golf: Super Rush finner du også den helt nye modusen «Speed Golf». Her starter alle spillerne samtidig, og det handler selvfølgelig om å komme seg først i mål. Klin til ballen og legg på sprang! Her gjelder det ikke nødvendigvis om å være den beste golfspilleren, men snarere den raskeste. Det finnes også en rekke kjente «Power Ups» på banen som kan gi deg kraftigere slag, eller som du kan bruke til å sabotere motspillerne dine. Her er alt lov, så lenge du kommer deg først til flagget!

Det finnes også en historiemodus hvor du kan konkurrere med din helt egen Mii-karakter og ta steget fra en junior til en profesjonell golfer. Her vil du kunne utfordre kjente og kjære karakterer fra Mushroom Kingdom i jakten på å bli den beste golferen. Du vil kunne bruke poeng du tjener opp underveis til å oppgradere og utvikle karakteren din akkurat slik du vil.

Den beste sommeropplevelsen får du på golfbanen med Mario og vennene hans når Mario Golf: Super Rush kommer til Nintendo Switch den 25. juni 2021.

Du kan spille alene eller med opptil tre andre spillere lokalt eller over internett.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge