Skip to main content

Metroid Prime Remastered

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 3. mars 2023
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
  • Action
    First person shooter
Utgiver
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • © Nintendo
Tre inn i romdrakten som den legendariske dusørjegeren Samus Aran! Opplev det kritikerroste førstepersonseventyret i en moderne utgave, eksklusivt til Nintendo Switch!

Samus drar ut på et nytt solo-oppdrag, men hun er langt fra alene...

Hun er kanskje rolig og kalkulert, men nå er det du som må ta på deg støvlene hennes! Utforsk en verden full av ukjente veier og spennende miljøer på en forlokkende, men samtidig dødelig planet kjent som Tallon IV. Du kan ved å bruke flere velkjente krefter som «Morph Ball» og «Grapple Beam» komme deg til steder som ellers ville vært utenfor rekkevidde.

Med nyoppusset grafikk, bedre lyd, opplåsbar kunst og med et helt nytt kontrolleroppsett ligger alt til rette for at Samus sin 3D-debut vil være til glede for både nye og etablerte Metroid-fans. Du kan i Metroid Prime Remastered velge å bruke begge styrestikkene, sette på «intuitive motion aiming», gå tilbake til det klassiske kontrolleroppsettet eller velge å gå for en god blanding, om du heller foretrekker det.

Utforsk naturen og isolasjonen på Tallon IV

Du vil oppleve en rekke forskjellige miljøer når du utforsker planeten, samt finne ut mer om de skremmende eksperimentene som har blitt utført av rompiratene. I tillegg vil du samle informasjon om hva som forgiftet planeten og la den i ruin.

Fra det stille isødet i Phendrana Drifts-regionen til den boblende lavaen som flyter i Magmoor Cavern, vil du måtte utforske en planet med vakre landskap og krevende labyrinter! Du velger selv om du vil fortsette utforskningen underveis, eller om du heller vil ta deg bedre tid og scanne omgivelsene rundt deg på jakten etter sannheten om hva som egentlig skjedde på Tallon IV.

Oppgrader våpnene for å klare deg mot alle truslene som venter...

Du kan bruke «Arm Cannon»-våpenet til Samus om du ønsker og løpe rett mot fiendene, og det kan fungere fint mot rompirater, romvesener eller energibaserte Metroids, men det vil også lønne seg å bytte strategi underveis. Du vil blant annet kunne bruke egenskaper som «Ice Beam» og missiler i tillegg til å låse opp en rekke andre teknologiske muligheter utover i spillet. Husk også for all del å holde øynene åpne underveis, for det er mange områder som du kan dra tilbake til, og som kan utforskes når du har fått de nye oppgraderingene på plass.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge