Skip to main content

Miitopia

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 21. mai 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Adventure
  Roleplaying
Utgiver
 • Nintendo
Språk
 • Engelsk
 • © Nintendo
Skap ditt eget hysterisk morsomme eventyr i Miitopia!

Dra ut på dette lattermilde eventyret med venner og familie idet du selv designer karakterene. Målet er å slå den onde og fjesstjelende skurken «Dark Lord». Du velger selv hvordan du vil designe Mii-karakterene og hvilke venner og familiemedlemmer du vil ha med.

Her kan du virkelig leke deg med å skape en rekke figurer som du kan tilpasse med parykker, sminke og klær. Mii-karakterene ser bedre ut enn noen gang tidligere, så her er det bare å hive seg ut på eventyr! Du får til og med en hest med på laget, og desto snillere du er mot hesten, desto mer villig blir den til å komme med en hjelpende hov i kampens hete.

Hvem ønsker du å ta med deg i kampen mot mørkets onde herre? Miitopia er et lattermildt og søtt spill som lanseres til Nintendo Switch allerede den 21. mai 2021 og er perfekt å spille både med venner og familie!

 • Sminke og parykker: I Miitopia kan spillere lage sine helt egne Mii-karakterer som ser flottere ut enn noen gang tidligere. Her kan du leke deg med alt fra fargerike hårfrisyrer til glamorøse parykker, og til og med sminke karakterene dine klare til kamp!
 • Mii; enkle å lage, enkle å dele: Når du lager en gjeng med Mii-karakterer i Miitopia, så kan du enkelt dele dem med venner med hjelp av en «access key». På denne måten er det enda enklere å fylle byen med velkjente karakterer basert på venner og familie. Du velger selv hvilke roller karakterene du lager skal ha i spillet.
 • Merkverdige jobber: Det er kanskje ikke alle som ønsker å være en ridder i skinnende rustning eller en trollmann. Så hvorfor ikke slåss som en popstjerne ved å synge i mikrofonen eller slå fra deg med en stekepanne som en velkjent kokk? Eller kanskje du rett og slett aller helst bare har lyst til å være en katt? Det er mer enn nok av jobber å velge mellom i Miitopia, og du finner garantert en jobb som passer både deg og karakterene dine.
 • Personlighet betyr noe: Gjengen du designer for å dra ut på eventyr med oppfører seg basert på den personligheten du gir dem. Og således vil de tingene du kan gjøre under kamp forandre seg etter personligheten til karakteren. For eksempel kan en prest beskytte de andre Mii-karakterene, men nekte å skade fienden, mens en sta forsker fort kan angripe flere ganger, men nekte å hjelpe de andre karakterene.
 • En gammel traver: Hva er vel en gjeng på eventyr uten en hest med på laget? Gjennom å bruke tid med hesten vil du bli belønnet med dens lojalitet. Hesten gir deg gjerne en hjelpende hov i kampens hete, og kan assistere deg ved at den for eksempel lar deg angripe fienden fra hesteryggen.
 • Ta livet med ro og slapp av på gjestgiveriet: Etter en lang dag på eventyr er det lite som er deiligere enn å slappe på gjestgiveriet for å komme tilbake til hektene. Ved å tilbringe tid med karakterene i samme rom, vil vennskapene deres øke og båndet mellom karakterene styrkes. Det er også mange forskjellige steder å utforske sammen med laget ditt, som å dra på kafe eller kino, med mer.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge