Skip to main content

New Pokémon Snap

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 30. april 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Sjanger
  • Adventure
    Simulation
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • BANDAI NAMCO
Språk
  • Engelsk
  • ©2020 Pokémon. ©1995–2020 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo / HAL Laboratory, Inc. Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.
New Pokémon Snap er et helt nytt eventyr til Nintendo Switch som er inspirert av det klassiske Nintendo 64-spillet Pokémon Snap.

Finn unike og sjeldne Pokémon idet du utforsker deres naturlige habitat i New Pokémon Snap, kun til Nintendo Switch! Ta bilder av ville Pokémon og finn ut mer om Pokémons fantastiske verden sammen med Professor Mirror når du utforsker tette jungler, majestetiske ørkener med mer!

Her kan du oppleve hvordan Pokémon egentlig oppfører seg i naturen, hvordan de leker og hvordan de slapper av. Dra mellom øyene som utgjør Lental-regionen og undersøk det mystiske Illumina-fenomenet! Det viser seg nemlig at både noen Pokémon, så vel som visse planter lyser opp på en helt spesiell måte i denne regionen. For å løse mysteriet er det nettopp dine observasjoner av Pokémon i det fri som vil være avgjørende! Spillet bygger på den samme klassiske spillmekanikken du finner i Pokémon Snap-spillet fra 1999 til Nintendo 64, men denne gangen finnes det nye og ukjente øyer å utforske og en rekke nye Pokémon å se!

Hopp inn i transportasjons-podden din NEO-ONE og dra til en rekke forskjellige steder inkludert strender, jungler og ørkener for å fange tidligere ukjent Pokémon-oppførsel på film. Du kan til og med hive ut litt frukt for å fange oppmerksomheten deres. Selvfølgelig vil du også kunne samle bildene slik at du kan bygge din egen Pokémon Photodex!

Ta så mange bilder du kan, for det er nettopp dine fotografier og observasjoner som kan være nøkkelen til å løse mysteriet rundt de lysende Pokémon du støter på!

Pokémon Snap

Utforsk ørkener, jungler og mer samtidig som du fotograferer dine Pokémon-favoritter og oppdager hvordan de lever i det fri!

Islands

Utforsk vakre strender og øyer!

The wild

Opplev Pokémon i naturen.

Photos

Ta bilder av Pokémon som du aldri har sett dem før!

Photodex

Fyll opp din egen Pokémon Photodex!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge