Skip to main content

Nintendo Switch Sports

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 29. april 2022
Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Sjanger
  • Sports
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • © Nintendo
Endelig er Sports-serien tilbake! Spark, sving og dunk deg til seier i en ny rekke sportsspill for hele familien!

Spill sammen eller online med venner og familie i den nyeste iterasjonen basert på den klassiske Wii Sports-serien. Du kan allerede fra starten av konkurrere i hele syv forskjellige sportsgrener med Joy-Con-kontrollerne: Fotball, Volleyball, Bowling, Tennis, Golf, Badminton og Chambara (sverdkamp).

Tennis

Tennis: Slå ballen ved å svinge Joy-Con-kontrolleren i rett øyeblikk. (1–4 spillere)

Bowling

Bowling: Få ned alle kjeglene i sporten alle elsker. (1–16 spillere)

Chambara
Chambara

Chambara: Slå motstanderen din i sverdkamp ved hjelp av både angreps- og forsvarsteknikker. (1–2 spillere)

Football

Fotball: Spill fotball med en gigantisk ball! I den fysiske versjonen av spillet får du med en «Leg Strap» som gjør at du kan koble den ene Joy-Con-kontrolleren til låret ditt. På denne måten kan du sparke fotball på ordentlig i «Shoot-Out»-modusen. Det er også kommet en gratis oppdatering som gjør det mulig å spille kamper med Joy-Con-kontrolleren festet til låret (med Leg Strap-tilbehøret). (1–8 spillere)

Badminton

Badminton: Hold fjærballen i luften ved å slå den til høyre eller venstre, eller smash ballen for å ta ledelsen! (1–2 spillere)

Volleyball
Volleyball

Volleyball: Bruk Joy-Con-kontrolleren til å serve, slå, tippe og smashe. (1–4 spillere)

Golf
Golf

Golf: Hele 21 golfbaner fra den kjente og kjære Wii Sports-serien er tilbake, og denne gangen kan du også bryne deg på «Survival Golf»-modusen! (1–8 spillere)

Bowling
Customize

 

Så glem kjedelig trening, og inviter venner eller familie på en vennskapelig runde badminton eller bowling med Nintendo Switch Sports! Alle sportsgrenene kan spilles lokalt eller over internett. Du vil også kunne tilpasse din egen Mii-avataren som en «Sportsmate». På denne måten vil du selv kunne velge hvilke utstyr og stil du ønsker at karakteren din skal ha. Og desto mer du spiller online, desto flere ting kan du låse opp. Det finnes også rangeringslister i alle sportene for deg som ønsker å ta konkurransen til et globalt nivå!

Merk: For å spille online kreves det et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement. 

Anmeldelser og priser


5/6

Det ville ha overrasket meg dersom den enorme suksessen til «Wii Sports» gjentas denne gangen. Men «Nintendo Switch Sports» fortjener det samme nivået av ros og skryt for sin udiskutable tilgjengelighet og brusende spillglede.

Dette er det eneste spillet i hele verden jeg får både de to barna mine og kona mi til å bli med på.

Det er nesten så jeg får en tåre i øyekroken.

NRK.no

7/10

Riktig selskap kan bety så mangt, og det gledelig at Nintendo Switch Sports gjør som forgjengerne og leverer jevnt over meget intuitiv moro. Det meste styres som sagt med arm- og håndbevegelser; man trenger knapt trykke på en eneste knapp mens man holder på; og dette sikrer at så godt som alle kan bli med.

Gamer.no

7,6/10

Nintendo Switch Sports er ufattelig gøy å spille med venner lokalt, spesielt hvis man gjør litt ekstra ut av det i tillegg.

Ulvespill.no


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge