Skip to main content

Pokémon: Let’s Go, Eevee! + Poké Ball Plus

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 16. november 2018
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • Opptil 2 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Roleplaying
  Simulation
Utgiver
 • Nintendo
Utvikler
 • GAME FREAK
Språk
 • Engelsk
 • © 2018 Pokémon. © 1995 – 2018 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.
Denne pakken inneholder et nytt, spennende Pokémon-RPG til Nintendo Switch og Poké Ball Plus. Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måte i Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er basert på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som ble lansert i Japan i 1998. Begge versjonene er skapt av GAME FREAK, skaperne av Pokémon-serien, og introduserer nye måter å spille på. Disse titlene utnytter de unike egenskapene til Nintendo Switch til det fulle!

Pokémon: Let's Go, Eevee! vil gi deg følelsen av et klassisk Pokémon-rollespill på Nintendo Switch med HD-grafikk og et gameplay som både passer til erfarne trenere og nykommere. Denne gangen kan også to spillere spille samtidig, slik at du kan dele opplevelsene med en venn!

Det finnes en dyp forbindelse mellom de to spillene til Nintendo Switch, Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee!, og appen Pokémon GO - noe som helt sikkert vil glede Pokémon GO-fans.

Fang Pokémon som aldri før!

Poké Ball Plus* er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukes til å spille Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! istedenfor Joy-Con-kontrollerne! Du vil kunne kaste Poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene. I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder. Men ikke nok med det! Poké Ball Plus inkluderer mytiske Pokémon Mew!

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du sender Pokémon-karakteren tilbake til Nintendo Switch-spillene.

 • Innta rollen som en Pokémon-trener og begi deg ut på et spennende eventyr i en verden fylt med Pokémon sammen med Eevee!
 • Fang dusinvis av Pokémon på en måte som er inspirert av Pokémon GO, og kjemp mot mektige trenere for å bli den beste Pokémon-treneren noensinne!
 • Lær partneren din spesielle manøvere som lar deg kutte busker, surfe, fly og mye mer
 • Spill hele spillet med én enkelt Joy-Con-kontroller eller bruk Poké Ball Plus-tilbehøret, som vil lyse opp, vibrere og lage lyder – noe som vil være med på å bringe eventyret ditt til live!
 • Ta med Pokémon på en spasertur i Poké Ball Plus-tilbehøret
 • Del eventyret med en annen spiller ved å bruke en ekstra Joy-Con-kontroller eller Poké Ball Plus-tilbehøret 
 • Fang Pokémon som opprinnelig ble oppdaget i Kanto-regionen i Pokémon GO og overfør dem til Pokémon: Let’s Go, Eevee!
 • Koble Poké Ball Plus til Pokémon GO-applikasjonen for å fange Pokémon i virkeligheten og samle gjenstander fra Poké Stop uten å se på mobilskjermen
 • Bruk Pokémon GO-appen sammen med dette nye spillet for å møte en helt ny, mytisk Pokémon kalt Meltan
 • Selv etter historiens slutt, finnes det enda mer du kan gjøre: kjemp mot mestertrenere og fang alle 151 Pokémon med mer!
 • Du kan kjøpe spillene separat eller i en pakke som inkluderer en Poké Ball Plus

*Ved lansering vil Poké Ball Plus kun være kompatibel med Pokémon GO, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! Den vil med andre ord ikke være kompatibel med andre Nintendo Switch-spill. Vennligst kontakt din lokale forhandler for informasjon om tilgjengelighet.

Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måte i Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu
Pokémon: Let’s Go, Pikachu
Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch! Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måte i Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! + Poké Ball Plus
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! + Poké Ball Plus
Denne pakken inneholder et nytt, spennende Pokémon-RPG til Nintendo Switch og Poké Ball Plus. Vend tilbake til Kanto-regionen og opplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måte i Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Anmeldelser og priser


90/100

"It's all utterly adorable, and makes you feel more connected to the series than ever before"

−Gamesradar.com

8,3/10

"Cute company is not all these Pokemon offer, though: Their stats are incredible and their moves are amazing."

−IGN


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge