Skip to main content

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 26. mars 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Sjanger
  • Simulation
Utgiver
  • Marvelous
Språk
  • Engelsk
  • ©2021 Marvelous Inc.
Det nye spillet i STORY OF SEASONS-serien slår røtter på Nintendo Switch! I denne etterlengtede utgivelsen i den nyskapende gårdsdrift-/livssimulatorserien har spillerne mer frihet enn noensinne. Omfavn pionerånden og tem villmarken, bli kjent med nye dyr og planter, og sørg for at gården blomstrer. Hver centimeter av det nye hjemmet ditt kan tilpasses – og det lønner seg å gjøre det fint så du imponerer beilere fra Olive Town, et fremvoksende turistby like ved gården din.

Inspirert av din bestefars historier om pionertilværelsen pakker du sekken og legger byens kjas og mas bak deg for å leve et fredelig og harmonisk liv i lille Olive Town.

Men du kan ikke slenge deg i hengekøya riktig ennå: I løpet av årene som har gått, har gården du arvet etter bestefaren din, ubønnhørlig grodd igjen. Det er på tide å rulle opp ermene og få gården på fote igjen.

Havnebyen Olive Town – bare et steinkast fra gården din – ligger idyllisk til på kysten. Det er kanskje en stille, liten by, men det bor jammen mange originaler der. Og selv om folket i byen klarer seg fint langs den vakre kysten, ville det ikke skadet med litt mer turisme …

INNHOLD

En vill verden å oppdage

Legg under deg halvøyas villmark, bli kjent med plantene og dyrene der, og avslør hemmelighetene i omgivelsene. Driv jordbruk for å skape en drømmegård fra grunnen av. Du kan bygge fasiliteter der du synes det passer, heve bondenivået ditt og lage alt fra gjerder til sprinklersystemer for avlinger!

Bygg opp gården, bygg opp byen

Samle og bearbeid materialer for å utføre oppdrag og forbedre Olive Towns infrastruktur, oppgradere verktøy og bestille nye antrekk og hjelpemidler.

Enkelt mekanikk, avansert gameplay

Fremadstormende gårdbrukere kan pustet lettet ut – Seedling Mode og Normal Mode er på plass, og dessuten er det lagt til et nytt forespørselssystem med fokus på det nye innholdet, der du kan hjelpe naboene dine! Spillere som er gamle i gamet, vil gjenkjenne alle kjerneelementene fra STORY OF SEASONS-serien, og kan i tillegg glede seg til å se det klassiske gameplayet fra en helt ny vinkel.

Det skjer alltid noe i Olive Town!

Vær med på en av de 200 eventene som arrangeres i byen! Bli bedre kjent med naboene dine, så kanskje du til og med finner din utkårede blant dem.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge