Skip to main content

Super Mario 3D All-Stars

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 18. september 2020
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • Opptil 2 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Action
  Adventure
  Platformer
Utgiver
 • Nintendo
Språk
 • Engelsk
 • ©1996-2020 Nintendo
TRE SPILL, ÉN STJERNESPEKKET SAMLING! Super Mario 3D All-Stars inkluderer Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy.

Opplev tre av Marios største 3D-eventyr i Super Mario 3D All-Stars til Nintendo Switch! Denne samlingen inneholder Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Alle spillene er optimalisert for Nintendo Switch og kommer med oppdatert HD-grafikk, forbedret oppløsning og Joy-Con-kontrollerstøtte. I tillegg får du tilgang til all den episke musikken fra spillene! Kos deg med hele tre fulle musikkalbum med over 170 nostalgiske låter og nyt musikksporene når og hvor som helst!

SM3DAS 64 630x400

Super Mario 64

Opplev (eller gjenopplev) Marios fantastiske 3D-debut i spillet Super Mario 64. Med et tidløst kontrolleroppsett, som har blitt brukt i alle 3D Mario-spillene siden, er du garantert en god spillopplevelse. Hopp fra vegger, ta en backflip eller utforsk de mange maleriene i Prinsesse Peachs slott for å samle «Power Stars» og stoppe Bowser!

SM3DAS SUNSHINE 630x400

Super Mario Sunshine

Det er på tide å ta turen til stranden! Mario reiser til den nydelige øya Delfino for en tropisk ferie med venner, men finner fort ut at han må nøste opp i uhumskheter med hjelp av hans nye verktøy F.L.U.D.D. Klarer Mario å finne ut av mysteriet på øya og hvem som står bak? Sammen med hans nye følgesvenn kan Mario utforske øya på en rekke kreative måter takket være den fantastiske vannpumpen!

SM3DAS GALAXY 630x400

Super Mario Galaxy

Mario drar på et intergalaktisk eventyr for å hjelpe Rosalina og Prinsesse Peach fra Bowsers astronomiske planer. Hopp fra planet til planet i det du utfordrer gravitasjonen! Du kan velge å bruke bevegelsessensoren i kontrolleren for å styre eller gi Joy-Con-kontrolleren til en venn som kan hjelpe deg i «Co-Star»-modusen.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge