Skip to main content

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 12. februar 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
  • Action
    Platformer
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • ©2013-2021 Nintendo.
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Flerspillergalskapen bykser over på Nintendo Switch!

Bli med firkløveret Mario, Luigi, prinsesse Peach og Toad på deres mest fargerike eventyr i Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Denne gangen har Bowser kidnappet Sprixie-prinsessen, og det er opp til Mario og vennene hans å redde henne!

Ta i bruk eksklusive power-ups som «Super Bell» for å klatre de høyeste (og skumleste) veggene, eller for å klore fra deg i det supersøte kattekostymet! Du kan selvfølgelig også plukke opp en «Double Cherry» for å klone deg selv, dobbel skade og dobbelt så morsomt! Eller hva med å ta en «Cannon Box» på hodet for å skyte kanonkuler på fiendene mens du løper rundt og samler mynter?

I denne oppussede versjonen av det kritikerroste spillet Super Mario 3D World (originalt utgitt til Wii U) finner du også en rekke nye forbedringer til glede for nye og gamle spillere! Du kan denne gangen løpe raskere, klatre høyere i kattedrakten du får med «Super Bell», og du kan også bruke gyroskopet i kontrolleren for enda mer innlevelse!

Som i det originale spillet kan du selv velge hvilken av karakterene du ønsker å spille som, og flerspillermodusen er åpen for opptil fire spillere lokalt eller over internett. (Merk: Spilling over internett krever et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement).

Det finnes også en helt ny del i spillet som heter Bowser’s Fury hvor du må hjelpe Mario og Bowser Jr. med å bekjempe den mest gigantiske og fryktinngytende versjonen av Bowser du noensinne har sett!

Anmeldelser og priser


9/10

"Samlet sett synes jeg at Super Mario 3D World + Bowser’s Fury er et veldig bra spill. Her er det mange timer moro å hente – både om man spiller alene eller med venner. Dette spillet får en helt klar anbefaling fra meg. Er du glad i plattformspill – eller er på jakt etter et Switch-spill du kan spille med barnet ditt – er dette et spill som bør inn i Switch-biblioteket ditt. Det er lenge siden det har vært så tilfredsstillende å beseire Bowser!"

−ITavisen.no

9/10

"En av Wii Uens beste spill er tilbake i form av Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Her gir de ut originalspillet med få, om noen endringer, sammen med det man kan kalle en nesten-selvstendig utvidelse i form av Bowser's Fury."

−Gamereactor.no

8/10

"Super Mario 3D World var et knakende godt spill da det ble sluppet på Wii U for åtte år siden, og derfor er det ikke overraskende at det fortsatt er sabla gøy å hoppe rundt som katte-Mario også i 2021. Spillet er flott, fargerikt og fullt av spennende hemmeligheter som får det til å kile godt i magen."

−Gamer.no

9,25/10

"Having another chance to revisit Super Mario 3D World (or experience it for the first time) is reason enough to be excited. However, with an excellent, all-new game joining the Wii U port, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is a compelling option for anyone who wants more Mario in their life."

−Gameinformer.com


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge